Dilek’ten 2014’e Tatlı Bir Başlangıç

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Dilek’ten 2014’e Tatlı Bir Başlangıç

Birbirinden farklı lezzetlerin ve yeni yıl konseptli şık aksesuarların bulunduğu Dilek’in yılbaşı sepetleri, yeni yıl coşkusunu evinize taşıyor

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 27, 2013

Dilek’in yılbaşı pasta koleksiyonu ve yılbaşı sepetleri ile yeni yılda sevdiklerinize özel sürprizler hazırlayabilirsiniz.

İster hediye edin, isterseniz kendi akşamınızı tatlandırın…

Dilek, Cafe & Restaurant, yılbaşında sevdiklerini mutlu etmek isteyenlere birbirinden özel hediye alternatifleri sunuyor.

Birbirinden farklı lezzetlerin ve yeni yıl konseptli şık aksesuarların bulunduğu Dilek’in yılbaşı sepetleri, yeni yıl coşkusunu evinize taşıyor. Özenle seçilmiş frambuaz, krokan, fıstık, karamel, çikolata ve meyve çeşitleriyle hazırlanan ve tadı uzun yıllar damağınızda kalacak yılbaşı pastaları yeni yıla tatlı bir başlangıç yapmanızı sağlıyor. Göz alıcı güzellikteki karamelli, kapuçinolu, fıstıklı ve krokan parçacıklı enfes spesiyal çikolatalar damaklarda lezzet şöleni yaşatıyor.

Yılbaşında sepet dolusu lezzet ve eğlence

Dilek’in yılbaşı sepetleri, yeni yıl coşkusuna lezzet ve eğlence katıyor. Birbirinden lezzetli kurabiye, çikolata, lokum, kuruyemiş, kahve ve meyve suyu çeşitlerinin yanı sıra kestane şekeri, cips, yılbaşı mumu ve daha birçok sürprizin yer aldığı yılbaşı sepetlerini 100 TL’den başlayan fiyatlarla Dilek şubelerinden alabilirsiniz.

Yılbaşı Sepetleri: 100 TL’den başlıyor
Yılbaşı Pastaları: 95 TL’den.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT