Dilek’ten Babalar Günü’ne Özel Kahvaltı Keyfi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Dilek’ten Babalar Günü’ne Özel Kahvaltı Keyfi

Dilek, 120’ye yakın benzersiz lezzetin yer aldığı açık büfe kahvaltıyla Babalar Günü’nü keyfe dönüştürmek isteyen tüm babaları ve ailelerini muhteşem bir lezzet deneyimine davet ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 11, 2013

Babalar Günü’nde, Dilek’in sağlık ve lezzeti bir araya getirdiği zengin açık büfe kahvaltısıyla babanızı farklı lezzetler diyarında küçük bir yolculuğa çıkarın.

Dilek Pastane&Cafe&Restaurant, Babalar Günü’ne özel lezzetli, tadı uzun süre damaklardan silinmeyecek zenginlikte bir kahvaltı keyfi sunuyor. Dilek, günün her saatinde taze ve özel tatları lezzet tutkunlarıyla buluşturmaya devam ediyor.

Dilek, 120’ye yakın benzersiz lezzetin yer aldığı açık büfe kahvaltıyla Babalar Günü’nü keyfe dönüştürmek isteyen tüm babaları ve ailelerini muhteşem bir lezzet deneyimine davet ediyor. Sevdiklerinizle harika bir kahvaltının keyfini çıkarmak istiyorsanız Dilek’te, çeşit çeşit peynirler, salata büfesi, zeytinyağlılar, reçeller, tatlılar, kahvaltının vazgeçilmezlerinden tereyağlı ve peynirli su böreği, kruvasan, kıymalı ve peynirli kol böreği, sade ve peynirli poğaça gibi tatlı ve tuzlu hamur işleri, lezzetli kek serisinden özel yapım kekler ve limitsiz çay sizleri bekliyor.

Babalar Günü 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT