Divan Otellerinde Şölen Gibi İftar Sofraları

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Divan Otellerinde Şölen Gibi İftar Sofraları

Ramazan Ayı boyunca; Divan İstanbul City Brasserie, Divan İstanbul Asia, Divan Antalya ve Divan Bodrum otellerinde, geleneksel Türk mutfağının lezzetlerini tatma imkanı bulabilir ve düzenlenen etkinliklere katılabilirsiniz.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 18, 2011

18.07.2011

On bir ayın sultanı yaklaşırken, Divan Otelleri şölen gibi sofralarıyla sizleri bekliyor. Ramazan Ayı boyunca; Divan İstanbul City Brasserie, Divan İstanbul Asia, Divan Antalya ve Divan Bodrum otellerinde, geleneksel Türk mutfağının lezzetlerini tatma imkanı bulabilir ve düzenlenen etkinliklere katılabilirsiniz.

Şehrin buluşma noktalarından biri olan Divan İstanbul City Brasserie’de; İftar tabağı + Çorba menüsü 30 TL olarak belirlendi. Beyaz Peynir, tulum peyniri, kaşar peyniri, dil peyniri, pastırma, sucuk, yeşil ve siyah zeytin, hurma, söğüş domates ve salatalıktan oluşan iftar tabağının yanında reçel çeşitleri, bal – tereyağ ve tahin – pekmez de ikram edilecek. Konuklara sunulan diğer seçenek ise fiyatı 60 TL olan set menü. Bu menüde iftar tabağı ve çorbanın yanı sıra, börek, ana yemek ve tatlı çeşitleri sunuluyor. Divan Banket Set Menü ise 75 TL’den konuklara sunuluyor.

Anadolu Yakası’nın gözde oteli Divan İstanbul Asia’ da ise, İftara özel olarak Brasserie Restoran servisini Roof’ da sunuyor. Adalar ve Marmara denizi manzarası eşliğinde zengin iftar tabağı, peynirli su böreği, çorba, salata, antrikot veya kuzu tandır seçmeli ana yemeği, bademli güllaç tatlısı ve şerbetlerden oluşan set menüsünü 68 TL olarak servis ediyor. Oda servisinde sunulacak sahur menüsünün ücreti ise 49 TL. Grup iftarları için Banquet salonlarında servis edilecek ana yemeği tavuk eti olan birinci menünün fiyatı 62 TL + Kdv, ana yemeği kırmızı et olan diğer menünün fiyatı ise 66 TL + Kdv olarak belirlenmiştir.

Açık büfe ve özel set menü seçeneklerinin sunulduğu Divan Antalya’da, açık büfe kişibaşı fiyat 40 TL olarak belirlendi. Haftanın iki günü fasıl grubunun program yapacağı Divan Antalya’da, gruplara özel ramazan etkinlikleri olanağı da sunuluyor.

Condé Nast tarafından “Avrupa ve Akdeniz’in En Büyüleyici Oteli” seçilen Divan Bodrum’da ise, İskele Restaurant’ın muhteşem gün batımı manzarası eşliğinde usta eller tarafından hazırlanmış set menüler konuklara ikram edilecek.

Ramazan 2011

Divan İstanbul City:
Adres: Buyukdere Cad. No:84 Şişli İstanbul
Telefon: 0212 337 49 00

Divan İstanbul Asia:
Adres:E-5 Karayolu Üzeri No:209 Üst Kaynarca Pendik İstanbul
Telefon: 0216 625 00 00
Web: www.divan.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT