Domino`s Pizza`da New York Tadı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Domino`s Pizza`da New York Tadı

New York’a gidemedim, oranın nefis pizzasını yiyemedim diye üzülmeyin. Domino’s Pizza’dan New York tarzı lezzet kapınızda.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 14, 2007

14.06.2007

New York’a gidemedim, oranın nefis pizzasını yiyemedim diye üzülmeyin. Domino’s Pizza’dan New York tarzı lezzet kapınızda...

Pizzada New York Tadı

Domino’s Pizza’dan harika bir lezzet daha... Kocaman pepperoniler (salam) ve enfes mozzarella peyniriyle özel New York tarzında hazırlanan bu yepyeni pizzanın tadına doyamayacaksınız. Üstelik de Domino’s Pizza’nın en yenisi New York Pizza’nın orta boyu 9 YTL, büyük boyu ise 14 YTL gibi harika bir fiyatla satışa sunuluyor.

Dünyadaki En İyi Domino’s seçilen Domino’s Pizza Türkiye’den yepyeni ve muhteşem bir sürpriz daha. Domino’s Pizza tarafından hazırlanan en yeni lezzet olan New York Pizza, artık pizza keyfinizin vazgeçilmezi olacak.

Böylece artık New York’a gidemedim, oranın pizzasını yiyemedim diye üzülmenize de gerek kalmadı. Domino’s Pizza’dan siparişinizi veriyorsunuz, New York tarzı harika bir pizza kapınıza kadar geliyor. Böylece siz de evinizden çıkmadan New York keyfini yaşıyorsunuz. Tabii pizzanızı yerken hangi şarkıyı dinleyeceğinizi söylememize gerek bile yok, değil mi?

Domino’s Pizza’nın New York Pizzasında %100 dana etinden yapılan kocaman pepperoniler (salam) ile enfes mozzarella peynirinin incecik pizza hamuru üzerindeki muhteşem buluşması aklınızı başınızdan alacak.

Üstelik de Domino’s Pizza’nın en yenisi olan New York Pizza harika bir kampanyayla satışa sunuluyor. Orta Boy New York Pizza 9 YTL, büyük boy New York Pizza ise yalnızca 14 YTL fiyatla tüm Domino’s Pizza şubelerinden sipariş verilebiliyor.

Domino’s Pizza ülkemizin en sevilen pizzalarını fırından çıktığı sıcaklığıyla ve 30 dakika içerisinde kapınıza kadar getiriyor. Domino’s Pizza hakkında ayrıntılı bilgi almak veya size özel sürprizlerden haberdar olmak için www.dominos.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. Domino’s Pizza’nın nefis lezzetlerinden sipariş vermek için 444 33 22 numaralı telefonu arayabilir veya www.yemeksepeti.com ’u tıklayabilirsiniz.

Domino’s Pizza Hakkında:

1960 yılında ABD’de kurulan Domino’s Pizza, bugün dünyada 60 ülkede 8.000 restoran işletiyor ve yıllık toplam cirosu 5 milyar ABD dolarını aşıyor. Dünyanın en büyük evlere servis pizza şirketi konumunda bulunan Domino’s Pizza, ülkemizdeki faaliyetlerini 11 yıldır sürdürüyor. Domino’s Pizza, İstanbul ve İzmir başta olmak üzere 10 ile yayılmış 71 şubesi, Gebze ve İzmir’deki fabrikalarıyla Türkiye pizza endüstrisine öncülük ediyor.

Franchising sistemiyle büyüme planları kapsamında farklı illerimizdeki şube açılışlarını sürdüren firma, Ankara, Denizli, Eskişehir, Adana ve Antalya’da da yayılmayı hedefliyor. Ülkemizde 800’ün üzerinde çalışanı bulunan Domino’s Pizza, Türkiye’deki ihtiyaçlarının %99’unu yurtiçinden sağlıyor.

İstanbul Domino’s Pizza Şubeleri İçin Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT