Domino’s Pizza’dan 1 Alana 2 Bedava!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Domino’s Pizza’dan 1 Alana 2 Bedava!

Canınız pizza çektiğinde akla ilk gelen dayanılmaz lezzet Domino’s Pizza; müşterilerine teşekkürlerini sunmak için yeni yıla özel sürprizi ile şaşırtıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 2, 2012

02.01.2012

Canınız pizza çektiğinde akla ilk gelen dayanılmaz lezzet Domino’s Pizza; müşterilerine teşekkürlerini sunmak için yeni yıla özel sürprizi ile şaşırtıyor. 2–8 Ocak tarihleri arasında “3 pizzayı sadece 1 pizza” fiyatına sunan Domino’s, herkesin pizzaya doymasını sağlıyor.

Bu menü çıldırtan menü… Türkiye’nin en büyük pizza zinciri Domino’s’tan sevenlerine zengin içerikli, dayanılmaz bir kampanya. Pizzaları ile olduğu kadar menüleriyle de dikkat çeken Domino’s Pizza, “1 alana 2 bedava kampanyası” ile herkese ekonomik lezzet şöleni sunuyor.

Domino’s, “Pizza yemenin tam zamanı” dedirten kampanyası ile pizza severlerle buluşmaya devam ediyor… Arkadaş sohbetlerinin, maç ve dizi keyiflerinin kısaca beraberliklerin tadı pizza ile çıkar diyorsanız, Domino’s’un bol pizzalı kampanyası sizi bekliyor… Gel al servis ile orta boy karışık pizza klasik hamur siparişlerinde geçerli olan kampanya sayesinde daha az ödeyerek hem gözünüz hem karnınız doyuyor. Domino’s’un karışık pizzasında bulunan mozzarella peyniri, macar salam, mısır, yeşilbiber, sosis ve mantarın muhteşem kombinasyonuyla sofralar renkleniyor.

Lezzetini hızından ve tazeliğinden alan Domino’s, en kaliteli malzemeleri dalından koparılmış hali ile evinize getirebilmek için kendisiyle yarışıyor.

Domino’s Pizza’nın bu enfes kampanyasını kaçırmak istemiyorsanız; şubelerimize gelerek anında siparişinizi verebilirsiniz. Pizzanızı fırından çıktığı sıcaklığıyla 30 dakikada evinize teslim eden Domino’s Pizza, gecikme durumunda ise “Anında Bedava” garantisi kapsamında siparişinizdeki bir pizzanın ücretini almıyor.

Web: www.dominospizza.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT