Döner Stop Şimdi Capitol AVM’de

Döner Stop Şimdi Capitol AVM’de

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Döner Stop Şimdi Capitol AVM’de

Döner Stop’ta dönere organik ya da inorganik hiçbir katkı maddesi katılmıyor, etler deneyimli ustaların gözetiminde hazırlanıyor. Bu nedenle döner sandviçler çok lezzetli!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 26, 2014

Anadolu Yakası’nın döner severlerine iyi haber Döner Stop’tan geldi: Döner lezzetini geleneksel sınırından çıkaran Döner Stop, Kavacık ve Mecidiyeköy’den sonra şimdi de Capitol AVM’de açıldı! Döner Stop’ta aradığın döner lezzetini bulacak, hala tanışmadıysan farklı soslarına bayılacaksın! Enerjik ritmi ile Döner Stop daha kapısından girmeden seni kendine çekecek.

Döner lezzetini geleneksel sınırından çıkaran Döner Stop, Kavacık ve Mecidiyeköy’ün ardından üçüncü restoranını Altunizade Capitol AVM’de açtı. Anadolu Yakası’ndaki döner severlerin aradığı lezzet en yeni haliyle artık bu durakta! Döneri farklı soslarla zenginleştiren Döner Stop enerjisiyle de insanı kendine çekiyor. Bu ritme bir kez kapılan, dönüp yine Döner Stop’a geliyor.

Doğal döner, dört özel sos ve ciabatta ekmeği

Döner Stop’ta dönere organik ya da inorganik hiçbir katkı maddesi katılmıyor, etler deneyimli ustaların gözetiminde hazırlanıyor. Bu nedenle döner sandviçler çok lezzetli! 4 farklı sosun yer aldığı menüde, Stop Klasik’in yanı sıra, Cheese Klasik, Cafe de Paris, Cheddar Mantarlı ve Jalapeno Biberli sandviç ve dürümler keşfedilmeyi bekliyor. Restoranlarda taze taze pişirilen özel ciabatta ekmekleri de sandviçlere ayrı bir hafiflik, apayrı bir lezzet katıyor.

Döner Stop’ta patatesler de çok farklı! Cheddar’lı ve chilli soslu patates kızartması ile yine alışkanlıklar değişiyor. Tatlı olarak ise profiterol ya da çilekli cup seçilebiliyor.

Döner Stop Capitol AVM

Üsküdar Altunizade Mah. Mahir İz Caddesi Capitol Alışveriş Merkezi Food Court katı

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT