Döner Stop’tan Tavuk Hamlesi

Döner Stop’tan Tavuk Hamlesi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Döner Stop’tan Tavuk Hamlesi

Döner lezzetini geleneksel sınırından çıkaran Döner Stop, bu kez tavuk döner sevenleri de çekim alanına kattı ve Tavuk Klasik’i yarattı.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 15, 2015

Artık tavuk döner sevenler de Döner Stop’un çekim alanında. Yepyeni lezzetleriyle kısa sürede farkını kanıtlayan Döner Stop, şimdi de Tavuk Klasik’i yarattı. Döner Stop’ta tavuk döner mayonez, BBQ ve Cafe de Paris soslar ile zenginleşiyor. En doğal ve en hijyenik şekilde hazırlanan Tavuk Klasik sandviçin fiyatı ise sadece 6,95 TL. Döner Stop Kavacık, Mecidiyeköy ve Capitol AVM’de.

Döner lezzetini geleneksel sınırından çıkaran Döner Stop, bu kez tavuk döner sevenleri de çekim alanına kattı ve Tavuk Klasik’i yarattı. Leziz et döneriyle seni kendine bağlayan, soslarıyla farkını kanıtlayan Döner Stop, tavuk dönerde de iddialı. Döner Stop’ta tavuk döner 3 farklı sos ile zenginleşiyor: Mayonez, BBQ ve Cafe de Paris.

Doğal ve en kaliteli tavuk etinden üretilen tavuk döner Döner Stop’ta sandviç ya da dürüm olarak yenebiliyor. Bunlara ek olarak, lavaş üzerinde servis edilen Açık Klasik’in tavuklu seçeneği de bulunuyor. Yumuşacık sandviçler için, restoranlarda taze taze pişirilen zeytinyağlı ciabatta ekmeği kullanılıyor. Sosları içinse Döner Stop’un kendine özel reçeteleri bulunuyor. En hijyenik şekilde ve her seferinde aynı mükemmel lezzetle hazırlanan Tavuk Klasik sandviçin fiyatı ise sadece 6,95 TL.

Döner Stop hiç tükenmeyen enerjisini yeni fikirler üretmeye harcıyor ve farklı lezzetleriyle bizleri şaşırtmaya devam ediyor. Döner Stop Kavacık, Mecidiyeköy ve Capitol AVM’de seni bekliyor.

Döner Stop Mecidiyeköy:
Mecidiyeköy Mahallesi, Büyükdere Caddesi, No 30, Şişli / 0212 2753400

Döner Stop Kavacık:
Rüzgarlıbahçe Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi, No 10/13, Beykoz / 0216 4130313

Döner Stop Capitol AVM:
Üsküdar Altunizade Mah. Mahir İz Caddesi Capitol Alışveriş Merkezi Food Court katı / 0216 6518696

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT