Düğünlerin En Tatlı Hatırası Özsüt’ten

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Düğünlerin En Tatlı Hatırası Özsüt’ten

Özsüt, bu en güzel günü özenle hazırlanmış birbirinden lezzetli pastaları ile daha anlamlı kılıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 20, 2013

Büyük bir dikkat ve özenle hazırlanan, heyecanla beklenen düğün törenleri…
Bu davetlerin en önemli ayrıntısı ise kuşkusuz düğün pastaları. Özsüt bu anlamlı günü “sevgi demeti”, “büyük aşk” “aşk-ı destan” “bizim masalımız” “çifte kumrular” ve “tutku” isimli düğün pastalarıyla daha da anlamlı kılıyor, sizi ve konuklarınızı bir lezzet yolculuğuna çıkarıyor.

Büyük bir dikkat ve özenle hazırlanan, heyecanla beklenen hayatımızın en özel günü, düğün törenleri… Bu davetlerin en tatlı, en önemli ayrıntısı ise kuşkusuz üzerinde çok konuşulan düğün pastası… Özsüt, bu en güzel günü özenle hazırlanmış birbirinden lezzetli pastaları ile daha anlamlı kılıyor. Adına doyulmayacak lezzetteki düğün pastaları, çikolata-muz, çikolata-frambuaz, çikolatalı, mevsim meyveli, çikolata-fıstık, çikolata-krokan aromaları ile kişiye özel sunuluyor. Bu birbirinden özel düğün pastaları için, herhangi bir Özsüt şubesindeki pasta kataloğundan damak tadınıza en uygun olanı seçiyor ve sadece 3 gün önceden sipariş veriyorsunuz. Siz en mutlu gününüze hazırlanırken bu tatlı ayrıntıyı Özsüt sizin için hazırlıyor. Dilim fiyatı 10 TL olan Özsüt’ün özel tasarımlı pasta çeşitlerini www.ozsut.com.tr adresinden de görebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT