Dünyanın Konuşacağı Türk Lezzeti

Dünyanın Konuşacağı Türk Lezzeti

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Dünyanın Konuşacağı Türk Lezzeti

Pidecilik geleneğini nesilden nesile aktararak, ilk günkü lezzetini korumaya devam eden tarihi pideci, kış aylarında da müdavimlerini unutmuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 21, 2014

Pidenin üstadı uyarıyor…
Başka Ülkeler Sahip Çıkmadan Bu Lezzeti Marka Yapacağım…

Fatih Karadeniz Pidecisi, yarım asırlık tecrübesi ve geleneksel tarife sadık kalarak hazırladığı Kapalı Kıymalı Pide’siyle misafirlerine unutamayacakları bir lezzet yolculuğu vaat ediyor. Pidecilik geleneğini nesilden nesile aktararak, ilk günkü lezzetini korumaya devam eden tarihi pideci, kış aylarında da müdavimlerini unutmuyor.

Özel mayalama tekniği ve yüzde yüz doğal kıyma ile hazırlanan protein deposu Kapalı Kıymalı Pide’ler, tarihi taş fırında ve mavi ateşi görmeden pişiyor. Fatih Karadeniz Pidecisi’nin ünlü işletmecisi Mustafa Yazıcı, "Amacımız başka ülkeler bizi taklit etmeden, İtalyanlarla özdeşleşen pizza gibi pideyi de Türkiye'den dünyaya yayılan bir lezzet olarak sunmak. Özellikle Karadeniz yöresine has Kapalı Kıymalı Yumurtalı Pideyi bir dünya markası yapmak istiyoruz” dedi.

İyi pidenin sırrı olarak kabul edilen yöresel malzemeler ve tarihi taş fırın, İstanbul’un gizli ama herkesin bildiği lezzet durağı Fatih Karadeniz Pidecisi’nde yaşatılmaya devam ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT