Eğlencenin ve Sporun Tadını Hardal´da Çıkarın

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Eğlencenin ve Sporun Tadını Hardal´da Çıkarın

Dünya Basketbol Şampiyonası’nı sevdikleri ile keyifli bir ortamda yaşamak isteyenler Asmalımescit’in popüler mekânı Hardal’da buluşuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağustos 28, 2010

28.08.2010

Dünya Basketbol Şampiyonası’nı sevdikleri ile keyifli bir ortamda yaşamak isteyenler Asmalımescit’in popüler mekânı Hardal’da buluşuyor.

Hardal’da maç keyfi sahanın dışına taşınıyor, heyecanlı karşılaşmalar, derbi maçlar bir keyfe dönüşüyor.

28 Ağustos – 12 Eylül 2010 tarihleri arasında gerçekleşecek olan FIBA Dünya Basketbol Şampiyonası keyfini yaşamak isteyen basketbol tutkunları Hardal’da buluşuyor.

Basketbol severler dört yılda bir gerçekleşen şampiyona maçlarını Hardal’da izlerken aynı zamanda dostlarıyla sohbet etme ve leziz yemeklerden tatma şansını da yakalayacak.

200 kişi kapasiteli Hardal’da, aynı anda iki tane önemli karşılaşma olduğunda ses düzeninde yapılan ayarlama ile de her iki heyecanı birlikte yaşamak mümkün oluyor.

Dünya Basketbol Şampiyonası heyecanını yaşamak ve salatalardan burgerlere kadar pek çok çeşidin bir arada sunulduğu Hardal’ın eşsiz mönüsünün keyfini çıkarmak için şimdiden yerinizi ayırtmayı unutmayın.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT