En Lezzetli Hamburgerci Şimdi Kanyon’da

En Lezzetli Hamburgerci Şimdi Kanyon’da

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri En Lezzetli Hamburgerci Şimdi Kanyon’da

New York’lu ünlü ‘yol üstü hamburgercisi Shake Shack’ın bu sezonun son durağı Kanyon oldu.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mart 17, 2014

Shake Shack, Mart sonundan itibaren Kanyon müşterilerini lezzetli hamburgerleri, hot dogları, custard ve concrete gibi eşsiz tatlarıyla lezzet yolculuğuna çıkaracak.

Dünyanın en lezzetli hamburgercisi Shake Shack, Avrupa Yakası’nın en sevilen alışveriş merkezlerinden Kanyon’da açılıyor.

Kanyon müşterilerinin uzun zamandır beklediği ‘Lezzet Dahisi’ bu ayın sonu itibariyle (Mart sonunda) hamburger severlerle buluşacak.

New York’lu ünlü hamburgerci Shake Shack, Türkiye’deki üçüncü mağazasını Mart ayı başında Anadolu Yakası’nın en büyük alışveriş ve eğlence merkezi Akasya Acıbadem AVM’de açtı. ‘Yol üstü hamburgercisi’ konseptini taşıyan marka, şimdi de Kanyon’da hamburger tutkunları ile buluşuyor.

Ayrıca Kanyon’a özel bir sürpriz de var! Kanyon mağazası için Türk ressam ekip tarafından özel bir resim sergisi hazırlandı. İstanbul’a özel bu sergi mağaza içinde sizleri bekliyor olacak.

Lezzetli hamburgerleriyle dünyada sıkı bir hayran kitlesine sahip olan Shake Shack, % 100 angus dana etinden yapılan hamburgerlerinin yanı sıra birçok farklı lezzet de sunuyor. Menüde İstanbul’a özgü seçeneklere de yer veriliyor. Chicago usulü hazırlanan hot dog’lar ve lokasyona özgü custard dondurmalar bu lezzetler arasında geliyor. Portebello mantarı ve peynirin mükemmel birlikteliği ile vejeteryanlar için de seçenek barındıran menünün tatlı kısmı ise yemekleri kadar başarılı. Vanilyalı ve çikolatalı yoğun Shake dondurmasının çilek, muz, karamel, fudge sos, marsmallow sos gibi lezzetlerle bezenmesiyle ortaya çıkan, özel blenderlarda taze taze hazırlanan nefis concreteleri ve shake’leri Shake Shack’i ziyaret etmek için bir diğer bahane.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT