Ferahlatan Lezzetler Özsüt’te

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Ferahlatan Lezzetler Özsüt’te

Özsüt, temmuz sıcaklarında da “serin alternatifler” sunuyor. Limonlu Pasta ve Frappe Latte

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 5, 2011

05.07.2011

Özsüt, temmuz sıcaklarında da “serin alternatifler” sunuyor. Lezzet ve hafiflik arayanların tercihi olacak “Limonlu Pasta” bu aya özel olarak 40 TL yerine sadece 32,90 TL’den satışa sunuluyor. Yaz sıcaklarında tercihi soğuk kahvelerden yana olanlar için ise “Frappe Latte” 7,50 TL yerine 6,90 TL.

Limon ve frambuaz sevenlere Özsüt’ün “tatlı” bir haberi var. Badem ve hindistancevizli özel Dacquase kek, limonlu özel krema, frambuaz taneleri ve limonlu mousse üzerinde merengle adeta bir lezzet şöleni yaşatacak olan “Limonlu Pasta”, Özsüt’te temmuz ayına özel olarak 32,90 TL’den satışa sunuluyor. Favorisi serinlik olanlar, Limonlu Pasta’dan güneşin kendini iyice hissettirdiği bugünlerde vazgeçemeyecek.

Özsüt, pasta keyfini özel bir kahveyle ikiye katlamak isteyenleri de unutmadı. Yine temmuz ayı boyunca Özsüt’te bir dilim Limonlu Pasta ve “Colombia Excelso Filtre Kahve” 13,25 TL yerine 10,95 TL.

Temmuz ayında tercihi soğuk kahveden yana olanlar için ise espresso, buz, süt, Irish cream ve vanilya şurubunun birlikteliğiyle hazırlanan “Frappe Latte”, 7,50 TL yerine 6,90 TL’den menüdeki yerini alıyor.

Yazın keyfini ferahlatan seçeneklerle çıkarmak için mutlaka Özsüt şubelerine uğrayın ve bu “tatlı” deneyime siz de ortak olun.

Özsüt Şubeleri için Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT