Geleneksel Yılbaşı Hindiniz Divan’dan

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Geleneksel Yılbaşı Hindiniz Divan’dan

Yeni yıl sofralarının geleneksel yemeği yılbaşı hindisi, Divan’ın tecrübeli şefleri tarafından iç pilav, kestane, brokoli ve yaban mersini sosu ile hazırlanıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 28, 2012

Yeni yıl sofralarının geleneksel yemeği yılbaşı hindisi, Divan’ın tecrübeli şefleri tarafından iç pilav, kestane, brokoli ve yaban mersini sosu ile hazırlanıyor. Aralık ayı boyunca tüm Divan Brasserie, Pub ve Cafeterialardan sipariş edebileceğiniz yılbaşı hindisi, sofralarınıza neşeyi ve lezzeti taşıyor. Yılbaşı gecesini dışarıda kutlamak isteyenler için ise, Divan Brasserie Bebek, Divan Brasserie Kalamış, Divan Ataşehir Pub ve Divan Erenköy Publarda yılbaşına özel diğer lezzetler de sunuluyor.

Divan Brasserie, Divan Pub ve Cafeteriaları, Noel ve yılbaşı gecelerinde aileniz ve dostlarınıza düzenleyeceğiniz ev davetleriniz için geleneksel yılbaşı hindisini; iç pilav, kestane, brokoli ve yaban mersini sos ile hazırlıyor. Noel ve yılbaşı gecelerinde özenle hazırladıkları sofrada hem sevdiklerine muhteşem bir ziyafet vermek hem de yorulmadan gecenin keyfini çıkarmak isteyenler 2 gün öncesine kadar hindi siparişi verebilirler. Yarım fırınlanmış hindi 210 TL, bütün fırınlanmış hindi 320 TL’den satışa sunuluyor. Siparişleriniz için Divan Brasserie, Divan Pub ve Divan Cafeterialarını arayabilirsiniz.

Divan Brasserie Bebek, Divan Brasserie Kalamış, Divan Pub Ataşehir ve Divan Pub Erenköy ise; bu özel geceyi Divan şeflerinin özenle hazırladıkları nefis lezzetlerle kutlamak isteyenleri bekliyor. Yeni yıla özel hazırlanacak olan başlangıç tabağı, hindi ve yılbaşı pastasından oluşan bu spesiyallerin tadı bütün bir yıl damaklarınızda yer edecek.

Divan Brasserie Kalamış 0216 414 57 03
Divan Brasserie Bebek 0212 263 29 73
Divan Pub Erenköy 0216 386 52 36
Divan Pub Ataşehir 0216 456 51 10
Divan Cafeteria İş Kule 0212 325 18 39
Divan Cafeteria Amerikan Hastanesi 0212 231 00 94
Divan Cafeteria Ümraniye 0216 522 63 19

Yılbaşı 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT