Go Mongo’dan En Lezzetli Öğle Arası!

Go Mongo’dan En Lezzetli Öğle Arası!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Go Mongo’dan En Lezzetli Öğle Arası!

Çalışanların iş temposu içinde kendini, bedenen ve ruhen en mutlu hissettiği an Go Mongo’nun lezzet dolu yolculuğuyla renkleniyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 12, 2014

Çalışanların iş temposu içinde kendini, bedenen ve ruhen en mutlu hissettiği an Go Mongo’nun lezzet dolu yolculuğuyla renkleniyor. Yoğun ve tempolu iş hayatının en lezzetli öğle arası Go Mongo’da…

Go Mongo, iş hayatında motivasyonu arttıran en önemli unsurlardan biri olan öğle arasına lezzetli seçenekler sunuyor. Yeni öğle menüleri ile Go Mongo misafirleri, eşsiz lezzetlere daha avantajlı ve en hızlı şekilde ulaşabiliyor. Doğru ve sağlıklı beslenmenin verimliliği arttırdığına inanan Go Mongo, menüsündeki özellikle tavuk, somon ve sebze gibi lezzetlerle keyifli masalar yaratıyor.

Öğle arasında farklılık arayan herkes, Go Mongo öğle menüsü ile gün ortasında lezzet yolculuğuna çıkıyor. Kendi seçtiğiniz lezzetler ile dilediğiniz menüyü oluşturabildiğiniz öğle menüsü, birbirinden lezzetli 3 farklı başlangıç ve tatlı seçeneği ile eşleştirebildiğiniz 7 farklı ana yemek alternatifinden oluşuyor. Go Mongo’nun öğle menüleri hafta içi saat 12.00- 14.30 arasında servis ediliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT