Gün, Boğaz’ın Gözdesi Huqqa’da Başlar

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Gün, Boğaz’ın Gözdesi Huqqa’da Başlar

Ev yapımı çilek, mango, karpuz, ananas, zencefil aromalı limonatalar mekanın en favori ve denenmesi gereken içecekleri arasında yer alıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 28, 2013

Denizli’den gelen yufkalarla hazırlanan bükmeler ve muskalar İtalyan mutfağının vazgeçilmezi meşhur “Burrata peyniri” ile buluşarak, Mahmut Anlar imzasıyla Boğaz’ın eşsiz manzarasında konumlanan son zamanların en gözde mekanı HUQQA’da herkesi müthiş bir Pazar kahvaltısına bekliyor.

Boğaz keyfini doyasıya yaşamak isteyenler için artık yeni bir uğrak noktası var! Dünya mutfağından birçok farklı lezzeti aynı menüde buluşturan HUQQA, oldukça iddialı olduğu yöresel tatlarla bezenen zengin kahvaltı menüsüyle misafirlerine Boğaz manzarası eşliğinde müthiş bir Pazar keyfi yaşatıyor.

Tasarımlarına yansıttığı modern, keyifli ve minimalist çizgilerle mekanlara farklı bir bakış açısı sunan ünlü Mimar Mahmut Anlar imzasıyla hazırlanan HUQQA, sahip olduğu eşsiz konumuyla dünya mutfaklarından farklı damak tatlarını kaliteli hizmet anlayışıyla misafirlerinin beğenisine sunuyor.

Italyan mutfağının vazgeçilmezi mozarella, burgu formuyla kahvaltı sofrasında hem göze hem damaklara hitap ederken, Denizli yöresinden özel olarak gelen yufkalarla hazırlanan muska ve bükme, ev yapımı turunç-ceviz reçeli serpme kahvaltı menüsünde en çok tercih edilen tatlar arasında yer alıyor. Trakya eski kaşarı, Erzincan tulumu gibi yöresel tatların ön planda olduğu kahvaltı menüsü, İtalya’nın dünyaca ünlü Burrata peyniri ile buluşarak, ortalama 39 TL fiyatla Boğaz manzarası eşliğinde misafirlerine müthiş bir kahvaltı keyfi yaşatıyor.

Yaz aylarının vazgeçilmezi limonata da HUQQA’da kahvaltı sonrası keyifli dakikaları zirve yaptırıyor. Ev yapımı çilek, mango, karpuz, ananas, zencefil aromalı limonatalar mekanın en favori ve denenmesi gereken içecekleri arasında yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT