Happy Meal’larla Birbirinden Güzel Kitaplar

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Happy Meal’larla Birbirinden Güzel Kitaplar

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Aralık 21, 2012

McDonald’s doğayı, hayvanları, bilimi ve keşfetmeyi seven her yaştaki çocuğa hitap eden birbirinden güzel kitapları Happy Meal’lerle birlikte veriyor.

McDonald’s, Happy Meal sürprizlerine Avrupa'nın en önde gelen yayınevleri ile birlikte çalışarak seçtiği kitaplar ile devam ediyor… Dev buzdağlarından okyanuslara, yağmur ormanlarından yıldızlar ve gezegenlere birbirinden ilginç konuları içeren 6 yeni kitap Happy Meal ile çocukların dünyasını zenginleştirmeye geliyor.

Türkiye’deki 200’ü aşkın McDonald’s restoranı ve McDonald’s AloServis’ten alınabilen Happy Meal’lerde Avrupa'nın en önde gelen yayınevleri ile birlikte çalışılarak çocuklar için hazırlanan, çocukların merak ettiği en yeni kitaplar bulunuyor.

Dev buzdağlarından okyanuslara, yağmur ormanlarından yıldızlar ve gezegenlere birbirinden ilginç konuları içeren 6 yeni kitap çocukların dünyasını zenginleştirmeye geliyor. Çocukların; hem zevkle okuyacağı, hem de resimleriyle estetik duygularının gelişmesine katkı sağlayacak kitaplar, Happy Meal serisi olarak McDonald’s restoranlarında çocukların beğenisine sunuyor.

Bir sandviç, bir içecek ve patates kızartması ya da elma ile sunulan Happy Meal’de sandviç olarak Hamburger, Cheeseburger, Tavuklu Burger veya Chicken McNuggets, içecek olarak ise portakal suyu, ayran, ice tea ya da Milk Shake gibi seçenekleri ile müşteriler kendi menülerini yaratma imkânı buluyor.

6 farklı seçenek var
Doğayı, hayvanları, bilimi ve keşfetmeyi seven her yaştaki çocuğa hitap eden birbirinden güzel; Arktika ve Antartika, Yıldızlar ve Gezegenler, Okyanuslar, Yağmur Ormanları, Dünya, Büyük Kediler adlı kitaplar şimdi Happy Meal menüleri ile birlikte veriliyor.

İçinde yer alan çıkartmalarla ve bulmacalarla daha da eğlenceli hale gelen kitaplar McDonald’s’larda çocukları bekliyor.

Arktika ve Antartika
Dev buzdağları, vahşi kutup ayıları ve sevimli penguenlerin beyaz dünyasını keşfediyor.

Yıldızlar ve Gezegenler
Olağanüstü bir uzay seyahati

Okyanuslar
Dalgaların derinliklerini keşfederken, dev balinalar, şakacı yunuslar ve renkli balıklarla tanıştırıyor.

Yağmur Ormanları
Yağmur ormanlarının da güzel papağanlar ve kıvrak yılanlar okuyucuya eşlik ediyor.

Dünya
Karlı dağlardan püsküren lavlar şaşırtıcı gezegenimizin keşfine yardımcı oluyor.

Büyük Kediler
Sinsice dolaşan kaplanlar, kükreyen aslanlar, tembelce uzanan leoparlar ve hızlı hızlı koşan çitalarla tanıştırıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT