Hayatımızın En Özel Erkeği ile Hayal Tadında Bir Gün!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Hayatımızın En Özel Erkeği ile Hayal Tadında Bir Gün!

Şaşkınbakkal Hayal’den “Benim babam bir tanedir” diyenlere, 19 Haziran Pazar gerçekleşecek olan “Babalar Günü”ne özel, krallara layık bir brunch…

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 17, 2011

17.06.2011

Şaşkınbakkal Hayal’den “Benim babam bir tanedir” diyenlere, 19 Haziran Pazar gerçekleşecek olan “Babalar Günü”ne özel, krallara layık bir brunch… Bu özel günün sabahında, ilk iş olarak babamızın yanağına kocaman bir öpücük konduruyoruz ve sonrasında kendimizi Şaşkınbakkal Hayal’in babamız ve bizim için hazırladığı mönüye bırakıyoruz.

Bir yandan Şaşkınbakkal Hayal’in iştah açıcı brunch’ıyla mükellef bir kahvaltı yapabilir, diğer yandan da babamızla anılarımızda hoş bir yer tutacak bu günün tadını çıkarabiliriz. Saat 10.00 ve 14.00 arasında yapılacak olan brunch mönüsünde yok yok; 70 çeşit tadın bir arada yer aldığı masada, Aydın’dan özel getirilen zeytinler, el yapımı poğaçalar, farklı lezzette peynir çeşitleri, reçeller, ekmeğin üzerinde sunulan sahanda yumurtalar ve malzemesi bol, garantisi Hayal’den nefis pizzalar dikkat çekiyor. Kişi başı 45 TL olan bu keyifli brunch’a 0-6 yaş arası ücretsiz, 6-12 yaş arası ise %50 indirimli olarak katılabiliyor.

Her yıl Haziran ayının 3. pazarı, tatlı bir telaş olur. Hayatta en değer verdiğimiz “erkek” için en özel hediyeyi seçmeye ve ona farklı sürprizler hazırlamaya çalışırız… Ki o daha da mutlu olsun ve ona olan özenimizi daha da hissetsin diye! Kimden mi bahsediyoruz, tabii ki gözlerimizi ilk açtığımız andan itibaren hep bizimle olan babalarımızdan! Yılda bir gün de olsa Babalar Günü’nde hem keyifli, hem de unutulmaz bir gün geçirmek isteyenler; 19 Haziran Pazar, rotasını Şaşkınbakkal Hayal Kahvesi’ne çeviriyor!

Bu özel güne ithafen Şaşkınbakkal Hayal, babalar ve çocuklarını ve eşlerini; anılarda hoş bir yer tutacak, sürprizlerle dolu bir kahvaltı sofrasına davet ediyor... Kısaca hâlâ program yapmayanlar ya da özel programına enerjik başlamak isteyenler, Anadolu Yakası’nın parlayan yıldızı Şaşkınbakkal Hayal Kahvesi’nde, muhteşem bir Babalar Günü programı sizleri bekliyor! Babanıza veya eşinize, krallara layık bir sofrada, onu ne kadar sevdiğinizi anlatabilir, Hayal’in 70 çeşit birbirinden leziz brunch mönüsüyle de hoş sohbetinizi taçlandırabilirsiniz.

Gelelim Şaşkınbakkal Hayal’in bu zengin mönüsünde neler olduğuna; başlangıç olarak dillere destan balkabağı çorbasından petek bal ve mis tereyağına, Aydın’dan özel getirilen zeytinlerden el yapımı poğaçalara, ekmeğin üstünde sunulan sahanda yumurtadan çeşit çeşit peynirlere, malzemesiyle ziyafet çektiren, hamuru kendi üretimi olan leziz pizzalardan soslarıyla fark yaratan makarnalara kadar 70 farklı tat bulunuyor. Bu zengin masanın 0-6 yaş ücretsiz, 6-12 yaş arasına %50 indirimli, kişi başı ücreti ise 45 TL. Sizin ise bu kıvamında Hayal’e ortak olmak için tek yapmanız gereken; sadece rezervasyon için telefon etmek!

Adres: Suadiye Mah. Kazım Özalp Sok. Yalman Center C Blok No: 60 / G Şaşkınbakkal Sahilyolu / Kadıköy İstanbul
Telefon: 0216 363 60 11

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT