Hem Sürülen Hem Dilimlenen Peynir: Sürmeli

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Hem Sürülen Hem Dilimlenen Peynir: Sürmeli

Kalsiyum kaynağı peynirin; özellikle okul çağındaki çocukların hem fiziksel hem de zeka gelişimine olumlu katkısı var.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 17, 2012

Peynir Devrimi’ni başlatan Muratbey, şimdi de ‘Sürmeli’ ile peynirde yepyeni bir çığır açıyor. Eşsiz lezzetiyle ‘Sürmeli Beyaz Peynir’ hem sürülerek hem de istenilen şekillerde kesilerek yenilebiliyor. Özellikle çocukların çok seveceği ‘Sürmeli Beyaz Peynir’ ile çocuklar daha çok peynir yiyecek, anneler daha çok mutlu olacak!

Süt ürünleri arasında besin değeri en yüksek olan peynir, aynı zamanda bol miktarda protein, mineral ve vitamin içeriyor. Kahvaltı sofralarımızın baş tacı; A, B ve E vitamini, kalsiyum ve fosfor deposu peynirin faydaları saymakla bitmez!

Kalsiyum kaynağı peynirin; özellikle okul çağındaki çocukların hem fiziksel hem de zeka gelişimine olumlu katkısı var. Bunu iyi bilen anneler çocuklarının daha fazla peynir yemesi için elinden geleni yapıyor. Evde kahvaltı masasında, okulda beslenme çantasında peyniri eksik etmiyor.

Çocukların ve gençlerin tercihi
Yapılan araştırmalar, çocukların ve gençlerin yumuşak yapılı peynirleri özellikle de krem peynirleri daha fazla tercih ettiğini ortaya koyuyor. Özellikle çocuklar beyaz peynir konusunda annelerini bir hayli uğraştırıyorlar. Ama artık annelerin bu üzüntüsü sona eriyor. Muratbey’in yeni piyasaya çıkardığı ‘Sürmeli Beyaz Peynir’ annelerin işini bir hayli kolaylaştırıyor, kahvaltı sofralarını renklendirmekte zorlanan annelerin imdadına koşuyor. Çocuklar ‘Sürmeli’yi ister ekmeğin üzerine, ister içine sürerek keyifle yiyebiliyorlar. Beslenme çantalarının da vazgeçilmezi olmaya aday ‘Sürmeli Beyaz Peynir’, çocuklara daha çok peynir yedirecek, anneleri daha çok mutlu edecek.

Şekilden şekile giren peynir
Yedikçe yeme isteği uyandıran ‘Sürmeli’, sadece çocukların değil gençlerin ve büyüklerin de tercihi. ‘Sürmeli Beyaz Peynir’ sadece kahvaltı sofralarını zenginleştirmekle kalmıyor, farklı sunum alternatifleriyle peynirde 3’ü bir arada konseptini oluşturuyor. Sofralarınızı lezzetiyle şenlendirirken hayal gücünüzü ve yaratıcılığınızı da devreye sokuyor. Şekilden şekile giren ‘Sürmeli’yi isterseniz ekmeğinize sürüp, isterseniz dilimleyip ya da küp küp doğrayıp yiyebilirsiniz. Farklı sunumlarla sofralarınızı şenlendirebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT