Hilton’dan Şükran Günü’ne Özel Kutlama

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Hilton’dan Şükran Günü’ne Özel Kutlama

Her yıl, Kasım ayının son perşembesi kutlanan Şükran Günü; Hilton İstanbul, Conrad İstanbul ve Hilton ParkSA’nın özel akşam yemekleri ile bu yıl da şölene dönüşüyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 28, 2013

Her yıl, Kasım ayının son perşembesi kutlanan Şükran Günü; Hilton İstanbul, Conrad İstanbul ve Hilton ParkSA’nın özel akşam yemekleri ile bu yıl da şölene dönüşüyor.

Şükran Günü Geleneği Tüm Lezzetleri İle Hılton İstanbul'da...
Hilton İstanbul, 28 Kasım akşamı kutlanacak Şükran Günü’ne özel, enfes tatlardan oluşan zengin bir açık büfe sunuyor. Muhteşem Boğaz manzarasına sahip Bosphorus Terrace Restaurant’da sunulacak geleneksel Şükran Günü yemeği menüsünde geceye özel hazırlanan acı mayonezli karides kokteyli, baharatlı somon füme, salata barda servise sunulacak enfes alternatifler ve Türk mezeleri, balkabağı çorbası, özel soslarla fırınlanmış geleneksel Şükran Günü hindisi, levrek buğulama, sebze soslu dana gulaş ayrıca cheesecake ile birlikte sunulan krem karamel, Tiramisu ve Türk mutfağının geleneksel tatlıları ile yerli içecekler bulunuyor. Hilton İstanbul’un bu çok özel menüsü, KDV dahil kişi başı 135 TL’ye sunuluyor.
Rezervasyon için: 0 212 315 6000

Şükran Günü Keyfini Conrad İstanbul’da Yaşayın
Şükran Günü’nü Conrad İstanbul’da kutlamak isteyen misafirler, Monet Restaurant’ta sunulacak açık büfe akşam yemeğinde kremalı bal kabağı çorbası, ağır ateşte fırınlanmış hindi, taze baharatlarla kaplanmış bütün kuzu pirzola, kızılcık soslu tavuk ciğeri pate gibi birbirinden leziz alternatiflerin yanı sıra kestaneli, elmalı ve balkabaklı tartlarıyla lezzet şöleni yaşayacaklar. Canlı piyano müziği eşliğinde unutulmaz bir gece yaşatmaya hazırlanan Conrad İstanbul’da Şükran Günü akşam yemeği, yerli içecekler ve KDV dahil kişi başı 135 TL’ye sunuluyor.
Rezervasyon için: 0212 310 2525

Hiılton Parksa’dan Muhteşem Şükran Günü Ziyafeti
Hilton ParkSA, Şükran Günü coşkusunu dünya mutfaklarından lezzetler eşliğinde kutluyor. Şükran Günü’nde, misafirlerini muhteşem Boğaz manzarasına sahip Cloud 7 Restaurant’da ağırlamaya hazırlanan Hilton ParkSA’nın özel yemeği; özel soslarla sunulan bebek karides kokteyli ile başlayıp pazıya sarılı somon balığı, sebzeli sos ile sunulan kabuklu deniz ürünleri ve Şükran Günü’nün olmazsa olmaz lezzeti taze baharatlı tereyağı ile kızartılmış hindi ile devam edecek. Tatlı olarak servis edilecek vanilya soslu balkabağı ezmesi ve bademli dondurma ile sunulan ılık elmalı ve üzümlü turta ise Hilton ParkSA misafirlerini lezzetin doruğuna ulaştıracak. Hilton ParkSA ile özel Şükran Günü kutlamaları, ikram olarak sunulacak şarap, yerli içecekler ve KDV dahil kişi başı 115 TL.
Rezervasyon için: 0212 310 1200

Yılbaşı2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT