Hilton, Conrad ve ParkSA’da İftar Keyfini Yaşayın

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Hilton, Conrad ve ParkSA’da İftar Keyfini Yaşayın

Hilton İstanbul; geleneksel Ramazan nostalijisini eşsiz Boğaz manzarasına sahip Bosphorus Terrace Restaurant ve açık hava mekanı Veranda Grill’de yaşatırken, Türk ve Osmanlı mutfağından oluşan açık büfe ve set menü alternatifleri ile iştah kabartıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 23, 2012

Ramazan 2012

Hilton İstanbul; geleneksel Ramazan nostalijisini eşsiz Boğaz manzarasına sahip Bosphorus Terrace Restaurant ve açık hava mekanı Veranda Grill’de yaşatırken, Türk ve Osmanlı mutfağından oluşan açık büfe ve set menü alternatifleri ile iştah kabartıyor. Kuzu tandır, tavuk topkapı, çoban kavurma ve ekşili yaprak sarma gibi lezzetleri gibi enfes lezzetlerden oluşan yemek esnasında sunulacak Osmanlı şerbeti, boza, leblebi ve çay ikramının yanı sıra Bosphorus Terrace Restaurant’ta canlı fasıl müziği ile keyifli bir Ramazan akşamı sizi bekliyor. Her iki mekanda da Ramazan sofrası alkolsüz içecekler, çay, kahve ve KDV dahil kişi başı 125 TL’ye sunulacak. Ramazan boyunca Hilton İstanbul’a iftar için gelen misafirler otopark hizmetinden ücretsiz yararlanırken, Bosphorus Terrace Restaurant ve Veranda Grill’de, 10 kişi ve üstü gruplar için %10 indirim uygulanacak.

Rezervasyonlarınız için: 0212 315 60 00
www.hiltonistanbul.com.tr

Conrad İstanbul, sevdikleriyle iftar keyfi yaşamak isteyenleri, açık havada hem açık büfe hem de set menü alternatifleriyle karşılıyor. Nefes kesen Boğaz ve Tarihi Yarımada manzarasına sahip Meze Grill’in, sevilen zeytinyağlı çeşitleri ve iftariyeliklerin yanı sıra; piliç topkapı, kuzu tandır gibi lezzetlerden oluşan set menüsüyle iftar keyfini terasta yaşayabilirsiniz.

İftar keyfini açık büfe eşliğinde yaşamak isteyenleri de düşünen Conrad İstanbul misafirlerini Türk ve Osmanlı lezzetleri sunacak olan Monet Restaurant‘a davet ediyor. Her iki restoranda da iftar keyfi, meşrubatlar, çay, kahve ve KDV dahil kişi başı 110 TL. 0-6 yaş çocuklara ücretsiz olarak sunulacak iftar, 6-12 yaş çocuklar için ise %50 indirimli olarak sunulacak. Ayrıca Ramazan boyunca Conrad İstanbul‘a iftar için gelen misafirler otopark hizmetinden ücretsiz yararlanırken, 10 kişi ve üstü gruplar için %10 indirim uygulanacak.

Rezervasyonlarınız için: 0212 310 25 25
www.conradistanbul.com.tr

Hilton ParkSA; açık havada geleneksel Türk ve Osmanlı mutfağının seçkin lezzetlerini tamamen yenilenen açık hava mekanı Cloud 7 Terrace’da nefes kesen Boğaz manzarası eşliğinde sevdikleriyle tatmak isteyenleri bekliyor. İstanbul’da Ramazan coşkusunu nefes kesen Boğaz manzarası, barbeküde hazırlanan enfes lezzetler, Osmanlı Şerbeti, naneli limonata ve boza ikramları ve Hilton servis kalitesi eşliğinde unutulmaz kılacağınız iftar akşamları büfedeki içecekler, çay, kahve ve KDV dahil kişi başı 99 TL. Üstelik 10 kişi ve üzeri %10 indirim uygulanacak olan Hilton ParkSA’da 0-6 yaş çocuklara ücretsiz, 6-12 yaş çocuklar için ise %50 indirimli olarak sunulacak.

Rezervasyonlarınız için: 0212 310 12 00

Ramazan nostaljisini açık hava ya da iç mekan alterrnatifleriyle Hilton Worldwide İstanbul Otelleri’nde yaşamak için yerinizi şimdiden ayırtın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT