Hindistan Cevizli Baklava!

Hindistan Cevizli Baklava!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Hindistan Cevizli Baklava!

Hindistan Cevizli Baklava ile fahiş fıstık fiyatlarına da adeta meydan okuyan Faruk Güllüoğlu bu çok özel lezzeti kilogramı 40 TL’den mağazalarında misafirlerinin beğenisine sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 26, 2014

Bir yandan kendini hissettirmeye başlayan yaz sıcakları diğer yandan ise dur durak bilmeyen fıstık fiyatları… Ramazan coşkusunun kapıya dayandığı bu günlerde ne olursa olsun geleneksel Türk tatlısı baklavanın iftar sofralarındaki yerini doldurmak mümkün gözükmüyor. 143 yıldır babadan oğula aktarılan bilgi ve deneyimle yoluna devam eden Faruk Güllüoğlu tam bu noktada farkını ortaya koyuyor ve baklava severlere Türkiye’de bir ilk olan müjdeyi veriyor; Hindistan Cevizli Baklava!

Geleneksel baklava lezzetinin yanı sıra tatlı severlerin büyük beğenisini toplayan yenilikçi ürünleriyle de büyük beğeni toplayan Faruk Güllüoğlu, bol Hindistan cevizi ile sarılı baklava yufkalarını Hindistan cevizi sütü ile şerbetleyerek hazırladığı yepyeni baklavası “Hindistan Cevizli Padişah Sarma”yı yarattı. Sıcak yaz akşamlarında Ramazan sofralarında lezzetten ödün vermeyenlerin tercihi olacak Hindistan Cevizli Baklava ile fahiş fıstık fiyatlarına da adeta meydan okuyan Faruk Güllüoğlu bu çok özel lezzeti kilogramı 40 TL’den mağazalarında misafirlerinin beğenisine sunuyor.

Altı aya yaklaşan çok özel degustasyon testleri neticesinde Hindistan cevizi ile fındığı bir araya getirerek baklavanın eşsiz lezzeti ile harmanlayan Faruk Güllüoğlu bir taraftan sağlıklı yepyeni bir ürüne imza atarken diğer taraftan ise aşırı pahalılaşan fıstık fiyatlarına karşın tepkisini ortaya koymuş oldu. Geleneksel baklava lezzetine yepyeni bir soluk getirerek tatlı sektöründe ilkleri gerçekleştiren Faruk Güllüoğlu, yine bir ilk olan tahinli cevizli baklavasından sonra Hindistan Cevizli Padişah Sarma ile de tüketicilerin gönüllerini kazanmayı sürdürmeyi hedefliyor.

Ramazan2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT