İftar ve Bayram Yemeklerinde Yenilik: Mascarpone’li Hafif Tatlılar

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri İftar ve Bayram Yemeklerinde Yenilik: Mascarpone’li Hafif Tatlılar

Yaz sıcaklarında klasik ve ağır tatlılar yerine orijinal İtalyan Mascarpone peyniri ile hazırlanan hafif ve lezzetli tatlılarla sofraları donatmaya ne dersiniz?

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 26, 2011

26.07.2011

Yaz sıcaklarında sofraları hafif tatlılar ile taçlandırın…

Yaz sıcaklarında klasik ve ağır tatlılar yerine orijinal İtalyan Mascarpone peyniri ile hazırlanan hafif ve lezzetli tatlılarla sofraları donatmaya ne dersiniz? Zanetti marka Mascarpone peyniri, tiramisu başta olmak üzere pasta, dondurma ve benzeri tatlılara çok yakışıyor. Zanetti Mascarpone peyniri ile hazırlanan tatlılar iftar ve bayram sofralarının zarif tamamlayıcısı olarak sofralardaki yerini alıyor.

İftar ve bayram yemekleri genellikle klasik ve ağır tatlılarla sonlandırılır. Ancak mevsim yaz olduğunda hafif tatlılar tercih etmekte fayda var. Sofraları Mascarpone peyniri ile hazırlanmış lezzetli ve bir o kadar da hafif tatlılarla donatmaya ne dersiniz? Dilerseniz, bayramda ziyaretinize gelen misafirlerinize de şeker yerine Mascarpone peyniri ile hazırlanmış nefis tatlılarınızdan ikram edebilirsiniz.

Krema kıvamındaki Mascapone peyniri tiramisu başta olmak üzere pasta, dondurma ve benzeri tatlılara çok yakışıyor. Zanetti marka Mascarpone peynirini likör, şeker, çikolata, yumurta gibi malzemelerle zenginleştirilip enfes tatlılar yaratmak çok kolay.

Süt kremasından elde edilen taze peynir çeşitlerinden olan Mascarpone peyniri, 16.yy’dan beri İtalyan’ın Lombardi bölgesinde özel tekniklerle üretiliyor. Mascarpone, bölgenin bir diğer dünyaca meşhur peyniri Grana Padano’nun kremasıdır.

Mania Gurme tarafından Türkiye pazarına da sunulan Zanetti marka Mascarpone peyniri ile siz de farklı lezzetler yaratabilirsiniz.

Ramazan 2011
Telefon: 0212 296 33 50
Web: www.maniagurme.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT