İş Yemeklerinin Yeni Buluşma Adresi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri İş Yemeklerinin Yeni Buluşma Adresi

Ana yemek mönüsünde ise et, tavuk ya da balık tercihine göre seçenekler değişiyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 17, 2012

24 saat yaşayan şehir hayatını eğlenceli tasarımıyla en iyi simgeleyen otellerden biri olmasının yanı sıra iş merkezlerine olan yakın konumuyla da dikkat çeken The Marmara Şişli, “Business Lunch” konseptiyle iş yemeklerine yeni bir soluk getiriyor.

1950 Amerika’sının modernize edilerek hazırlanan yeni tasarımı ve yenilenen suitleriyle konforlu bir konaklama imkanı sunan The Marmara Şişli, 17 Eylül itibariyle “Business Lunch” konseptinde misafirlerini ağırlıyor. Kişi başı menü fiyatı 29 TL olarak belirlenen konseptte hızlı, lezzetli ve sağlıklı tatlar bulunuyor.

The Marmara Şişli’nin “Business Lunch” başlangıç menüsünde; taze fasulye, kabak, soğan, kereviz , havuç ,domates sos, yeşil ve kırmızı biber ile parmesan peyniri eşliğinde sunulan “İtalyan usülü minestrone çorbası” iştah kabartıyor. Krep sevenler için hazırlanan krep hamuruna sarılı sotelenmiş ıspınak beşamel ve domates sos üzerine eritilmiş kaşar peyniriyle sunulan “Fırında ıspanaklı krep” ya da hafif bir yiyecekle başlamak isteyenler için pancar ve nar ekşili sos eşliğinde “Ege salatası” da mönünün başlangıçlar listesinde yer alıyor.

Ana yemek mönüsünde ise et, tavuk ya da balık tercihine göre seçenekler değişiyor. Balık seçenler için taze tarçın, susam, çörek otu,yeşil elma yaprakları, haşlanmış havuç, kabak, brokoli, taze fasulye ve kırmızı biberle harmanlanan “Bamboo baskette levrek buğlama”, et yemeklerini tercih edenler için kabak, havuç, beyaz lahana, soya filizi, kurutulmuş domates, yeşil ve kırmızı biber istridye sos eşliğinde hazırlanan “Asya usulü etli noodles” sunuluyor. Haşlanmış brokoli ve haşlanmış kepekli penne makarnasıyla sunulan “Izgara tavuk göğsü” ise doyurucu özelliğiyle formunuzu korumanıza yardımcı olacak.

The Marmara Şişli “Business Lunch” tatlı menüsünde ise vanilyalı dondurma eşliğinde sunulan “Anneannemin” apple pie ala mode” tatlısı, yemek sonrası damaklarda zirve yaptıracak. Yine vanilyalı dondurma eşliğinde sunulan “Ev yapımı brownie ala mode” ya da frambuaz sos eşliğinde sunulan “New York style cheese cake” damak zevkinize göre tercih edebileceğiniz lezzetler arasında yer alıyor.

The Marmara Şişli’de Happy Hour Keyfi
The Marmara Şişli her hafta Pazartesi-Cuma 18:00-20:00 saatleri arasında tüm içkilerde % 50 indirim yaparak misafirlerini ağırlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT