İstanbul’da En Keyifli Babalar Günü

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri İstanbul’da En Keyifli Babalar Günü

Özel günlerin ayrıcaklı adresi DoubleTree by Hilton İstanbul-Moda babaları bu özel günde farklı sürprizlerle ağırlıyor. Babaları, aileleri ile geçirecekleri bu babalar gününde zengin bir brunch keyfi, canlı müzik ve indirimler bekliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 9, 2011

09.06.2011

Babamla DoubleTree by Hilton İstanbul - Moda’daki The Doubles Restaurant’tayız

Özel günlerin ayrıcaklı adresi DoubleTree by Hilton Istanbul-Moda babaları bu özel günde farklı sürprizlerle ağırlıyor. Babaları, aileleri ile geçirecekleri bu babalar gününde zengin bir brunch keyfi, canlı müzik ve indirimler bekliyor.

Anadolu Yakası’nın yeni buluşma noktası DoubleTree by Hilton Istanbul-Moda, Babalar Günü’nde bu özel günü kutlamak isteyenleri yalnız bırakmıyor. The Doubles Restaurant’ın zengin brunch menüsü babalar gününde hem gözü hem de damakları fethedecek.

Farklı ve Şık Bir Babalar Günü

Anadolu Yakası’nın Hilton worldwide markalı ilk 5 yıldızlı oteli olma özelliğini taşıyan DoubleTree by Hilton Istanbul-Moda, Babalar Günü’ne özel indirimler de uyguluyor. Otel içindeki en leziz duraklarından biri olan Bisou Patisserie’de tüm gün boyunca tüm ürünlerde babalara özel yüzde 50 indirim uygulanıyor.

Canlı piyano müziği eşliğinde bir kadeh altın köpüklü şarabın ikram edildiği Babalar Günü’nde zengin brunch büfesiyle The Doubles Restaurant konuklarına leziz ve keyifli bir hafta sonu sunuyor.

Adres: Caferağa Mahallesi Albay Faik Sözdener Caddesi No:31 Kadıköy – İstanbul
Telefon: 0216 542 43 44

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT