İstanbul’dan En Lezzetli Bayram Çikolataları

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri İstanbul’dan En Lezzetli Bayram Çikolataları

Mövenpick Hotel Istanbul, Kurban Bayramı’nda şehrin güzelliklerini keşfetmek isteyenler için özel bir tatil seçeneği sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 24, 2011

24.10.2011

Mövenpick Hotel Istanbul’un Pastane Şefi Veli Gezgin tarafından İsviçre çikolatalarıyla hazırlanan özel ev yapımı çikolatalardan, İsviçre’nin ünlü Lindt veya özel üretim Laderach çikolatalarına kadar en tatlı bayram sürprizleri GourmeT’de sizleri bekliyor.

Karamel, frambuaz, mango, limon, vanilya ve badem gibi benzersiz tatları çikolatanın eşsiz lezzetiyle buluşturan GourmeT’nin ev yapımı çikolata ve trüfleri, bu bayramın en seçkin hediyelerinden biri olacak. Ayrıca bayrama özel altın rengi kutular içersinde sunulan Lindt çikolatalarını veya yenilikçi çikolata ustası Rudolf Laderach’ın özel tarifi olan çikolataları tercih ederek bayramda dostlarınıza leziz sürprizler armağan edebilirsiniz.

Baştan çıkarıcı çikolataların lezzetini ve bayramın tatlı coşkusunu sevdikleri ile paylaşmak isteyenler, her gün 09.00 – 22.00 saatleri arasında Mövenpick GourmeT’ye uğrayabilirler.

Ev yapımı İsviçre çikolatası: 1 kg 110 TL
Lindt Swiss Tradition: 215 gr 65 TL
Laderach çikolatası: 1 kg 236 TL

Adres: Büyükdere Cad. 4 Levent İstanbul
Telefon: 0212 319 29 29
Web: www.moevenpick-hotels.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT