İstanbulluların Favorisi Cheese - Barbecue Burger

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri İstanbulluların Favorisi Cheese - Barbecue Burger

Hamburger tutkunlarının vazgeçilmez adreslerinden olan Gourmet Burger Kitchen’ın Nişantaşı ve Kanyon’daki restoranlarının satış verilerine göre, en çok tercih edilen burger çeşitleri Cheese ve Barbecue.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 17, 2011

17.10.2011

Hamburger tutkunlarının vazgeçilmez adreslerinden olan Gourmet Burger Kitchen’ın Nişantaşı ve Kanyon’daki restoranlarının satış verilerine göre, en çok tercih edilen burger çeşitleri Cheese ve Barbecue. En çok sipariş verilen salata ise %25 oranla Acı Biberli Etli Salata. Verilere göre, erkekler sos seçimlerini genellikle Barbecue’den yana kullanırken kadınlar ise yoğun olarak Chilli sos tercih ediyor.

Nişantaşı ve Kanyon’daki restoranlarıyla hamburger tutkunlarına birbirinden farklı seçenekler sunan Gourmet Burger Kitchen, satış verilerinden yola çıkarak, en çok tercih edilen lezzetlerini listeledi. GBK’nin verilerine göre, en çok tercih edilen burgerler Cheese ve Barbecue. En çok sipariş verilen salata ise %25 oranla Acı Biberli Etli Salata.

Verilere göre, Nişantaşı’ndaki GBK’de, Kanyon’daki restorana oranla peynir tabağı ve roze şarap tüketimi daha fazla. Cheese Burger ve GBK’ye özel patates kızartması ise Kanyon misafirlerinin favorisi.

GBK’nin Cheese Burger’i çedar peyniri, yeşillik, mayonez ve relish ile hazırlanıyor. Barbecue Burger’de ise füme barbekü sosu, yeşillik, mayonez ve relish kullanılıyor. En çok tercih edilen salata olan Acı Biberli Etli Salata ise karışık yeşil salata, dilimlenmiş dana eti, nane, çeri domates, taze soğan, salatalık ve Tay chilli sosundan oluşuyor.

Gourmet Burger Kitchen Şubeleri İçin Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT