Kırkpınar Lezzeti Müşterileriyle Sanal Ortamda Buluşuyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Kırkpınar Lezzeti Müşterileriyle Sanal Ortamda Buluşuyor

Kırkpınar Lokantaları, Türk Mutfağı’nın lezzetlerini internet ortamında da müşterileriyle paylaşıyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 21, 2011

21.10.2011

Kırkpınar Lokantaları, Türk Mutfağı’nın lezzetlerini internet ortamında da müşterileriyle paylaşıyor. Kırkpınar, İstanbul, Bursa ve Ankara’da bulunan toplam 23 restoranın yanı sıra, artık Türk mutfağını sevenlere lezzeti %100 doğal güvencesiyle sanal ortamda da erişmelerini sağlıyor.

Hijyen, lezzet ve sağlık standartlarının yanı sıra gelişen teknolojiyle, akıllı telefonların ve tablet bilgisayarların yaygınlığının artmasıyla birlikte Kırkpınar, yeni kampanyalarında teknolojik yeniliklerden faydalanıyor. “Boş at, dolu gelsin” isimli kampanya, bu teknolojik öğelerin tamamını içerisinde barındırıyor. Müşterilerin, http://www.kirkpinar.biz.tr web sayfasında bulunan formu doldurduktan kısa bir süre sonra birbirinden lezzetli promosyonları ücretsiz olarak temin edebilecekleri kuponları e-mail adreslerine geliyor ve restorandan ayrılmadan, oturdukları yerden Kırkpınar lezzetinin keyfini sürmeye ve yepyeni lezzetleri tatmaya devam ediyor.

Yaşam standardına ve damak tadına önem veren müşterilerinin, hem lezzet hem de sağlık anlamında beğenisini kazanan “Çağdaş Türk Esnaf Lokantası” konseptinin en iyi temsilcilerinden biri olan Kırkpınar, müşterilerine özledikleri nostaljik lezzetleri %100 doğal güvencesi ile ulaştırıyor.

Kırkpınar Lokantaları Misafirlerine “%100 Doğal, Sağlıklı ve Lezzetli Yemek” Garantisi Veriyor...

Tüm ürünlerinde “%100 doğal” ilkesi ile sağlık ve lezzeti aynı tabakta sunan Kırkpınar, özenle koruduğu standartlarıyla hem lezzetli hem de sağlıklı bir Türk Mutfağı’na öncülük ediyor. İstanbul’da 18, Ankara’da 3 ve Bursa’da 2 tane şubesi bulunan Kırkpınar Lokantaları’ndaki yemeklerde kullanılan tüm etler, Edirne’deki özel besi çiftliğinde yetişen ve gastronomide en kaliteli ve en lezzetli et olarak bilinen Angus ırkı hayvanlardan temin ediliyor.

Günümüz yemek sektöründe yoğun olarak kullanılan katkı maddeleri, yapay koruyucu, kıvam verici, lezzet verici bulyon, renklendirici ve tatlandırıcılar, Kırkpınar Lokantalarında hiçbir üründe kullanılmıyor. Margarin ve tereyağı gibi katı yağlar yerine sızma zeytinyağı ve ayçiçek yağı kullanılıyor. Yemeklerde kullandığı tüm malzemeleri ait olduğu yöreden ve lokal üreticilerden temin eden Kırkpınar, donmuş gıda, konserve yerine taze sebze ve meyveleri, süt ve süt ürünlerini tercih ediyor. Yemeklerin ağır ve çok yağlı olmamasına özellikle dikkat eden Kırkpınar, hafif ve buharda pişirilmiş yemekleri tercih ederek, sağlık yaşamı benimseyenlerin vazgeçilmez adresi oluyor.

Adres: Yukarı Dudullu Mah. Bostancı Yolu Cad. Keyap İş Merkezi No:17 Ümraniye / İstanbul
Telefon: 444 22 40
Web: www.kirkpinar.biz.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT