Köşebaşı Taxim Açıldı

Köşebaşı Taxim Açıldı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Köşebaşı Taxim Açıldı

'Ocakbaşı kültürü’nü yaşatan Köşebaşı, klasiklerine ilaveten şubeye özel yeni lezzetleriyle İstanbul’un kalbi Taksim’de…

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 21, 2014

1995 yılından bu yana, Adana ve Tarsus yöresi et yemeklerinin geleneksel lezzetlerini modern sunumu ile günümüze taşıyan Köşebaşı, İstanbul’un kalbi Taksim oteller bölgesindeki şubesini açtı.

Taksim’e Özel Yeni Lezzetler
"En iyi hammaddelerin, özenle işlenmesi ve en iyi şekilde sunulması" olarak özetlenebilen hizmet anlayışı ile standartlarını ve kalitesini koruyan Köşebaşı, Taksim’de açtığı şubesiyle ocakbaşı kültürünü Taksim’e yolu düşen müdavimlerine yaşatmaya devam ediyor. Şube Köşebaşı’nın klasik lezzetlerine ilaveten talep doğrultusunda sadece bu şubede menüye eklenen dana bonfile ve dana pirzola sunumuyla da iddialı.

Haftanın her günü 12:00 – 01:30 saatleri arasında hizmet veren ve toplam 150 kişilik oturma kapasitesine sahip olan ‘Köşebaşı Taxim’in, 60 kişilik terası; 40 kişilik ocakbaşı / alt kat bölümü; 50 kişilik toplantı, VIP yemek vb organizasyonların rahatlıkla yapılabileceği üst katı bulunuyor.

Adres: Kocatepe Mahallesi, Topçu Caddesi, No:16
Talimhane-Taksim, İstanbulTelefon : (0212) 361 59 00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT