La Petite Maison’da Yılbaşı

La Petite Maison’da Yılbaşı

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri La Petite Maison’da Yılbaşı

Unutulmaz geceye katılan müzikseverler The Troubadours’un dünya starlarına sergiledikleri şovlarını canlı olarak yaşama fırsatı bulacaklar.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 27, 2014

La Petite Maison’da Yılbaşını Starlara Özel Müzik Keyfiyle Yaşayın!..

Yeni yılı Leonardo di Caprio, Bono, Gwyneth Paltrow, Keanu Reeves ve Lily Allen gibi starların takip ettiği dünyaca ünlü The Troubadours ile karşılamaya hazır mısınız?..

İstanbulluları Fransız, Akdeniz ve Nice mutfağının eşsiz lezzetleri ile buluşturan La Petite Maison, yılbaşı gecesini benzersiz bir müzik ziyafetiyle kutlamak isteyen misafirlerine ünü Fransız Rivierası’ndan tüm dünyaya yayılan müzik grubu The Troubadours’un performansı ile unutulmayacak bir sürpriz hazırlıyor. İngiliz, Brezilyalı ve Fransız müzisyenlerin bir araya gelerek oluşturduğu grup şimdi de İstanbullu hayranlarını dans ettirmek için Türkiye’ye geliyor. Bu unutulmaz geceye katılan müzikseverler The Troubadours’un dünya starlarına sergiledikleri şovlarını canlı olarak yaşama fırsatı bulacaklar.

Nişantaşı’ndaki tarihi Maçka Palas’ta yer alan La Petite Maison, Executive Chef Liam Smith-Laing’in yılın son gecesine özel olarak Fransız mutfağının birbirinden harika lezzetlerinden derlediği yılbaşı menüsü ile hem göze hem kulağa hitap edecek bu deneyimi sevdikleriyle birlikte paylaşmaya çağırıyor.

Yılbaşı2015

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT