Lezita Acılı Piliç Taneleri Şimdi Yeni Ambalajında

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Lezita Acılı Piliç Taneleri Şimdi Yeni Ambalajında

Televizyon seyrederken, müzik dinlerken, sohbet ederken, sağlıklı mı güvenli mi diye düşünmeden, korkmadan atıştırmak istiyorsan Lezita Acılı Piliç Taneleri’ni denemelisin.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 2, 2012

Anneni kızdırmayacak tek atıştırmalık Lezita Acılı Piliç Taneleri Şimdi Yeni Ambalajında.

Televizyon seyrederken, müzik dinlerken, sohbet ederken, sağlıklı mı güvenli mi diye düşünmeden, korkmadan atıştırmak istiyorsan Lezita Acılı Piliç Taneleri’ni denemelisin. Tamamen piliç göğsünden üretilmiş, sağlıklı ve güvenli Lezita Acılı Piliç Taneleri’ni her zaman, her yerde atıştırabilirsin. Şimdi yeni Pratik Şef ürün grubu ambalajındaki Lezita Acılı Piliç Taneleri ile sen de eğlenirken atıştır, atıştırırken eğlen!

“Hayatın Lezzeti” sloganı ile kaliteli ürünler sunan Lezita’nın Acılı Piliç Taneleri, piliç etinin sağlığını atıştırma keyfi ile buluşuyor. Lezita Acılı Piliç Taneleri tamamen piliç göğüs etinden, piliç etinin tadı tam olarak ortaya çıksın diye az baharat kullanılarak üretiliyor. Özel kaplaması sayesinde çıtır olan atıştırmalıkta, bembeyaz piliç etini görmek için tek yapman gereken taneleri ikiye ayırmak.

Lezita Acılı Piliç Taneleri şimdi yeni Pratik Şef ambalajında
Eğlenirken atıştıran, atıştırırken eğlenenlerin en sağlıklı atıştırmalığı Lezita Acılı Piliç Taneleri, atıştırma keyfini şimdi şeffaf Pratik Şef ambalajlarında sunuyor. İster televizyon seyrederken ister müzik dinlerken veya sohbet ederken, soğuk bir içecekle ya da tek başına Lezita Piliç Taneleri’nin tadına varınca bu keyiften vazgeçilmiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT