Lezzet Kaşiflerinin Yeni Gözdesi

Lezzet Kaşiflerinin Yeni Gözdesi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Lezzet Kaşiflerinin Yeni Gözdesi

Lezzet kaşiflerinin yeni gözdesi olan Zalatta Cafe&Restaurant, tadı damağınızda kalacak yemekleri, efsane tatlıları ve özel kahveleriyle misafirlerini bekliyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 28, 2014

İstanbul’un tarihi Beşiktaş Çarşı’sında hizmet vermeye başlayan Zalatta Cafe & Restaurant, geniş yelpazedeki lezzet seçenekleri ve boğaz manzaralı muhteşem ambiyansıyla dikkat çekiyor.

Zalatta, dünya mutfaklarından sunduğu enfes lezzetlerin yanı sıra, Akdeniz esintileri taşıyan geniş salata menüleri, özel soslarla hazırlanmış zengin makarna çeşitleri ve taze baharatlarla harmanlanmış ızgaralarıyla da lezzet müdavimlerinin favori mekanları arasında yer alıyor. Açık mutfak konseptiyle çalışan mekanda Restaurant bölümünün yanı sıra özenle hazırlanmış dünya kahveleri, kahvaltı seçenekleri ve enfes tatlıların yer aldığı Cafe bölümü de bulunuyor.

Üniversite gençliğinin gözde mekanları arasına giren Zalatta, arkadaş buluşmalarının, iş molalarının ve toplantıların gerçekleştiği, aynı zamanda alışveriş arası yorgunluğunun da atıldığı bir mekan olarak haftanın her günü saat 10.00 – 23.00 arasında Beşiktaş ve Kadıköy’de hizmet veriyor.

Zalatta Cafe&Restaurant - Beşiktaş
Adres: Cihannüma Mah. Akmazçeşme Sok. No:3 (BKM Karşısı)
Telefon: 0 212 259 12 58

Zalatta Cafe&Restaurant – Kadıköy
Adres: Mühürdar Cad. No:31/A, Kadıköy
Telefon: 0 216 700 2121

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT