Little Caesars’tan ‘Acımasız Sezarlar’

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Little Caesars’tan ‘Acımasız Sezarlar’

Sağlığa katkıları ve yoğun aroması ile tanınan Jalapeno biberinin özgün tadı, Little Caesars’ın “Acımasız Sezarlar”ında pizza lezzeti ile buluştu.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eylül 28, 2012

Eşsiz aroması, sağlığa sayısız katkıları ile Jalapeno acısı, pizza lezzeti ile buluştu: Little Caesars’tan ‘Acımasız Sezarlar’

Sağlığa katkıları ve yoğun aroması ile tanınan Jalapeno biberinin özgün tadı, Little Caesars’ın “Acımasız Sezarlar”ında pizza lezzeti ile buluştu. Orta acılıktaki Jalapeno biberi, eşlik ettiği “Tavuklu”, “Ton Balıklı” ve “Etli” pizzalar “Acımasız Sezarlar”da birbirinden farklı lezzet alternatifleri yarattı. Türk damak tadına uygun eşsiz ve özgün lezzetler sunan “Acımasız Sezarlar”, düzenlenen özel kampanya çerçevesinde çok avantajlı fiyatlarla sunuluyor. Little Caesars’ın 15 Eylül – 15 Kasım 2012 tarihleri arasında gerçekleştirdiği kampanya kapsamında ortaboy “Acımasız Sezarlar”, sadece 12.90 TL’ye alınabiliyor. Üstelik, pizza yeme alışkanlıklarını değiştiren eşsiz “Nefis Kenar” lezzeti de, kampanya dahilinde sadece 2 TL fark ile “Acımasız Sezarlar”a eşlik ediyor. Yine kampanya süresince pizzaseverler, isterse 5 TL fark ile “Acımasız Sezarlar”ını büyük boy alabilecekler.

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de zengin menüsü, özgün lezzetlerinin yanı sıra imza attığı ilklerle de pizzaseverlerin gönlüne taht kuran Little Caesars’ın “Acımasız Sezarlar” ürün grubu; “Acımasız Tavuk” – tavuklu, “Acımasız Ton” – ton balıklı ve “Acımasız Etli” – etli olmak üzere üç farklı pizza alternatifinden oluşuyor. Little Caesars’ın, “Acımasız Sezarlar”da kullandığı Meksika menşeli Jalapeno biberi, yoğun aroması ve özgün tadının yanı sıra düşük asitize oranı ve ağız yakmayan acısı ile tercih ediliyor. Türk damak tadına uygunluğu ile dikkat çeken orta acılıktaki Jalapeno’nun, içerdiği vitaminler, mineraller ve antioksidan etkisi ile sağlığa katkıda bulunduğu biliniyor. Bilimsel araştırmalar, Jalapeno’da bulunan ve ‘kilo kontrolü’ de sağlayan capsaicin (kapsaisin) adlı maddenin, kansere karşı etkili olduğunu da ortaya koyuyor.

“Acımasız Sezarlar” ile Türk mutfağının geleneksel tatlarından ‘acı’yı pizza ile buluşturan Little Caesars, 5 kıtada, 23 ülkede 5.000’i aşkın restoranı ile tüm dünyada hizmet veriyor. “Bir alana bir bedava”, “Nefis Kenar” gibi yenilikleriyle pizza pazarında devrimler yaratan Little Caesars, Türkiye’de de “kepekli – sebzeli pizza”, “Joker Pizza” gibi dünyada ilkleri gerçekleştirdi. Türkiye’de 83 mağazasıyla hizmet veren Little Caesars, zengin menüsü ve eşsiz lezzetleri ile pizzaseverlerin ilk tercihleri arasında yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT