Mania Gurme İstinye Park

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Mania Gurme İstinye Park

Türkiye’nin en büyük ve en çok çeşit bulunduran alkollü içki ve tütün mağazası Mania Gurme’de bu alanda aradığınız herşeyi bulabilirsiniz.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ocak 20, 2011

20.01.2011

Türkiye’nin en büyük ve en çok çeşit bulunduran alkollü içki ve tütün mağazası Mania Gurme’de bu alanda aradığınız herşeyi bulabilirsiniz.

Bu kadar çok çeşidi bulundurabilmek için yaklaşık 200 metrekarelik bir alandayız. Bu alana binlerce şişe ve yüzlerce farklı alkollü içecek, şarap dolapları, kadeh, karaf ve diğer şarap aksesuarları, dünyaca ünlü şarap ve “lifestyle” dergisi Wine Spectator, puro, puro aksesuarları ve gerçek puro severlerin yakından takip ettigi Cigar Aficionado dergisi ve sigara çeşitlerini sığdırdık.

Mania Gurme İstinye Pazarı’nda İtalya’dan İspanya’ya, Arjantin’den Avustralya’ya, Amerika’dan Türkiye’ye dünyanın en kaliteli markalarını özenle seçerek oluşturduğumuz şarap koleksiyonu ile birlikte özel likör çeşitleri, şampanya, viski, grappa, sambuca, votka, bira, rakı, konyak gibi her türlü alkollü içecek bulunuyor.

Çeşitliliğin yanı sıra şarap ve yüksek alkollü içki meraklılarına, özel eğitimler, şarap tadımları, kav danışmanlığı gibi hizmetlerin de verileceği MANİA GURME İSTİNYE PAZARI kısa zamanda vazgeçemeyeceğiniz bir uğrak noktanız olacak.

Adres: İstinye Park İstinye Pazarı No: 14 İstinye İstanbul
Telefon: 0212 345 52 45
Web: www.mania.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT