Medusa’nın Evine Davetlisiniz

Medusa’nın Evine Davetlisiniz

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Medusa’nın Evine Davetlisiniz

Tarihin büyülü atmosferinde konumlanan, göz alıcı dekoruyla ve lezzetli yemek seçenekleriyle dikkatleri çeken House Of Medusa, size İstanbul’da olduğunuzu unutturacak.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 28, 2015

İstanbul’da şehrin yoğun temposundan uzaklaşıp kendinize vakit ayıracağınız zamanlarda, doğa ile huzurun birleştiği bir noktada sevdiklerinizle baş başa kalma arayışındaysanız, rotanızı Sultanahmet’e, House Of Medusa’ya çevirin. Tarihin büyülü atmosferinde konumlanan, göz alıcı dekoruyla ve lezzetli yemek seçenekleriyle dikkatleri çeken House Of Medusa, size İstanbul’da olduğunuzu unutturacak.

İstanbul’un tarihi kucaklayan en değerli durak noktalarından Sultanahmet’te, Yerebatan Sarnıcı’nın arka sokağında yer alan, bahçesinden adım attığınız anda çiçek kokularına eşlik eden soft müziklerin sizi karşıladığı House Of Medusa restoran sizlere yepyeni bir deneyim sunuyor. İsmini mitolojide bakışlarıyla karşısındaki kişiyi taşa çeviren Medusa’dan alan restoranın sıcak dekorasyonunda karşılaşacağınız Medusa heykellerine bakmaktan çekinmeyeceksiniz.

Meşe ağacından masaların kullanıldığı, 4 kattan oluşan restoranın her katında ve bahçesinde Sultanahmet’in büyülü tarihini ayrı manzaralardan izleyebiliyorsunuz. 1986’da satın alınan konağın özelliklerine dokunulmadan, ilk katın betonarme, üst katların ahşap olarak bırakılarak Sultanahmet kültürüne uyumla hizmetine 1987 yılında başlanan House Of Medusa restoran, geniş, fenerlerle süslenen ağaç ve çiçeklerle kaplı göz alıcı bir bahçeye de sahip. Gürgen, erik, elma ağaçlarının, mor salkımların arasından Ayasofya’nın minarelerini göreceğiniz, yaz aylarında boş masa bulmanın zorlaştığı House Of Medusa restoranda, Osmanlı ve Türk mutfağının zengin yemek çeşitleri sunuluyor. Hatay’dan getirilen kireçli kabak tatlısı ile nam salan House Of Medusa, hafta sonu zengin kahvaltı seçenekleri ile de beğeni topluyor.

Özellikle turistlerin tercih ettiği, misafirlerini ticari kaygıdan uzak, ev ortamında, güler yüzlü personeliyle ağırlayan House Of Medusa’da sevdiklerinizle doğal bir ortamda, lezzetli seçenekler ile damaklarınızı ödüllendirirken, yan masalardan kulağınıza gelen turistlerin telaşlı sohbetleri ile zaman zaman Türkiye’de olduğunuzu unutturacak bir atmosfere kapılacaksınız.

www.medusarestaurant.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT