Meksika Usulü Izgara Trump Cadde

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Meksika Usulü Izgara Trump Cadde

Türkiye’nin tek gerçek Meksika restoranı RANCHERO, ızgara tutkunlarına özel yepyeni bir konsept oluşturdu.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 27, 2013

Ranchero lezzetleri, Mexican Grill ile şimdi de ızgara keyfine dönüşüyor…

Türkiye’nin tek gerçek Meksika restoranı RANCHERO, ızgara tutkunlarına özel yepyeni bir konsept oluşturdu. Menüsünde yine Meksika’ya özgü, fakat ağırlıklı olarak ızgara yemeklerinin yer alacağı bu yeni konseptin adı “Ranchero Mexican Grill”. Yerel tariflere sadık kalınarak, usta eller tarafından açık mutfaklarda hazırlanan, enfes ve sağlıklı ızgara lezzetler sunacak olan mekanın ilk adresi Trump Towers’ın teras katındaki Trump Cadde olacak. Ranchero Mexican Grill, misafirlerini, yeni yerinde Aralık ayında ağırlamaya başlayacak.

Türk&Meksikalı bir aile tarafından işletilen ve orjinal Meksika lezzetleriyle adını duyuran RANCHERO, İzzet Çapa’nın yeni projesi Trump Cadde’de 3. şubesini açıyor. Ranchero Mexican Grill adıyla Aralık ayında hizmete girecek olan mekanda, ağırlıklı olarak ızgara yemekleri servis edilecek. Menüsü Meksika’da oluşturulan Ranchero Mexican Grill’de misafirleri bekleyen en büyük sürpriz, hızlı biçimde hazırlanan büyük porsiyonlar olacak.

Ranchero Mexican Grill’in IZZZZGARA Menüsünde birbirinden özel lezzetler yer alıyor…

Ranchero Mexican Grill’in dört “Z”li ızgara menüsünde Türk damak tadına hiç de yabancı olmayan Meksika’ya özgü farklı tatlar bir arada yer alıyor. Izgara için ana malzeme olarak tercihe göre bonfile et veya tavuk eti kullanılıyor. Meksika’nın sıcak insanlarıyla ve ülkenin renkli kültürüyle özdeş biçimde tüm yemekler mevsim yeşillikleri, mekana özgü yerel soslar veya renkli biberler eşliğinde servis ediliyor. Ranchero Mexican Grill’in ızgara mönüsünde acıya düşkünler için de özel tatlar yer alıyor.

Trump Cadde’de açılacak olan Ranchero Mexican Grill’deki ızgara yemeklerin fiyatları 19,50 TL ile 34,50 TL arasında değişiyor.

Detaylı bilg için; www.ranchero.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT