2008 Kış
Türkiye`nin vazgeçilmez lezzet durağı Şampiyon Kokoreç`in olmazsa olmaz tatlarından biri de midyesi. Tava, ekmek arası ve dolma çeşitleriyle müdavimlerine parmaklarını yedirten bu enfes lezzet, Şampiyon`u özel yapan tatların başında geliyor.
Şampiyon`un midyeleri, denizden çıkarıldıktan sonra yıkanıp iyice temizleniyor, midye çubuklarına takılıp unlanıyor. Bu işlemden sonra direk kızgın yağda pişiriliyor. Ve hemen üstüne tarator sosu gezdiriliyor. Ekmek içi, fındık içi, sarımsaktan yapılan bu özel sos, ekmek arası, tava ve dolma çeşitleriyle servis ediliyor.
Kendinize bir midye ziyafeti çekmek isterseniz, Türkiye çapındaki 17 şubesiyle Şampiyon sizi bekliyor.
İlk şubesini Beyoğlu`nda açan Şampiyon, o günden bu yana açılan Beşiktaş, Kızıltoprak, Kadıköy, Bostancı, Ümraniye, Bakırköy, Şirinevler, Ataşehir, Mecidiyeköy, Bodrum, Eskişehir, Ankara, İzmir, Edirne ve Mersin şubeleriyle damakları şenlendirmeyi sürdürüyor.