Moda Mutfağa Girerse: Modanın Gizli Bahçesi Fashion in Kitchen

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Moda Mutfağa Girerse: Modanın Gizli Bahçesi Fashion in Kitchen

Türkiye’yi bambaşka bir yemek kültürüyle tanıştıran Fashion in Kitchen’da insan hayatının en önemli iki öğesi moda ve yemeği bir araya getiriyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 12, 2011

12.04.2011

Türkiye’yi bambaşka bir yemek kültürüyle tanıştıran Fashion in Kitchen’da insan hayatının en önemli iki öğesi moda ve yemeği bir araya getiriyor. Mekandan içeri girdiğiniz andan itibaren muhteşem bir atmosfer ve sıcak bir ilgi ile de şımartılıyorsunuz. Bir moda atölyesini andıran mekanda mutfak ise açık. Uzman eller tarafından size hazırlanan yemekleri görebiliyorsunuz. Özellikle el yapımı makarnalarını ve tatlı seçeneklerini denemeden bu mutfaktan ayrılmayın...

Fashion in Kitchen; sabahları günün en önemli öğününü atlayanları rahatlatarak kahvaltı servisi sunuyor, öğlenleri sıkıcı iş hayatından bir nebze olsun uzaklaşmak isteyenlerin, stresli çalışma ortamından kaçış arayanların, akşamları kendini evindeki kadar rahat hissetmek isteyenlerin, tamamıyla taze ve mevsimsel ürünler kullanılarak hazırlanan doyumsuz yemeklerin tadına varmak isteyenlerin vazgeçilmez adresi olacak.

Fashion in Kitchen’da günün sabah, öğlen ve akşam vakitlerinde misafirlerinizle ruhunuza işleyen hoş bir müzik eşliğinde keyifli sohbetler edebileceğiniz vazgeçilmez bir deneyim yaşayacaksınız. Fashion in Kitchen’da sabah, öğlen ve akşamın en güzel anlarını yaşayabileceğiniz, misafirlerini dostça karşılayan, hizmetini kusursuz sunan güler yüzlü titiz çalışanları ile sizlere hizmet sunmaktan keyif alacagınız ve bunu hissedebileceğiniz adres.

Fashion in Kitchen Mutfağı, gizli kalmış bir hazine, moda gibi geniş bir alanın lezzete birleştiği bir nokta. Milano, Paris, New York şehirlerinin kısacası modanın başkentlerinin lezeetlerininin harmanlanması sonucunda zenginleştirilmiş bir lezzet şöleni sunuyor. Dilerseniz mekanda yer alan dünyaca ünlü tanınmış tasarımcılar tarafından tasarlanmış giyisilere göz atabilirsiz hatta satın alabilirsiniz.

Hazırlanan yemeklerde tatlılarda kullanılan her bir malzeme ise ya özel olarak yetişriliyor ya da tamamen organik bahçelerden temin ediliyor. Sabah kahvaltısı servisi ile güne merhaba diyen mekan öğle servisi ile hızlanıyor ve akşam servisinin ardından saat 19.00 kapanıyor.

Bu muhteşem atmosferi ve yemekleri merak ediyorsanız Fashion in Kitchen kadar iddalı bir mimariye sahip olan, yurtdışında mimarlık fakültelerinde ders olarak okutulan Güneşli Ziyal Plaza’ya uğramanızı ve özel konseptlerle hazırlanan benzersiz lezzetleri tatmanızı öneriyoruz.

Adres: Evren Mah. Kocman Cad. Ziyal Plaza C Blok B 1 Güneşli İstanbul
Telefon: 0212 655 84 01 - 02
Web: http://www.designer-tea.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT