Mövenpick Dondurmamı Gözüm Kapalı Tanırım mı Diyorsunuz?

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Mövenpick Dondurmamı Gözüm Kapalı Tanırım mı Diyorsunuz?

Palladium AVM’deki Mövenpick® Kiosk’taki Kör Tadım (Blind Tasting) etkinliğinde tüm tatları doğru bilen katılımcıları sürpriz hediyeler bekliyor!

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 27, 2011

27.05.2011

Palladium AVM’deki Mövenpick® Kiosk’taki Kör Tadım (Blind Tasting) etkinliğinde tüm tatları doğru bilen katılımcıları sürpriz hediyeler bekliyor!

İsviçreli gurme dondurma ustası Mövenpick®, Türkiye’de bir ilke imza atacak Dondurma Günleri ile, 3-12 Haziran tarihleri arasında, 30’a yakın noktada birbirinden farklı dondurmalı lezzetler ve çeşitli aktivitelerle dondurma tutkunlarına sürprizler sunmaya hazırlanıyor.

Palladium AVM yemek katında yer alan Mövenpick® Kiosk’taki bu tadım, etkinlik kapsamında gerçekleşecek aktivitelerin kuşkusuz en ilginci olarak öne çıkıyor.

Dondurma Günleri süresince Mövenpick® Kiosk’ta düzenlenecek olan Kör Tadım (Blind Tasting) etkinliğinde tüm tatları doğru bilen katılımcıları sürpriz hediyeler bekliyor olacak!

Mövenpick® Kiosk’ta ayrıca etkinliğe özel bir menü de yer alacak. Taze meyveler, Nestlé® çikolata sosu ve Mövenpick® dondurmadan oluşan ve Belçika’daki aslına uygun hazırlanan waffle ile 1 fincan Nescafé® Cappuccino’dan oluşan menü, “Lezzetin tutkuya dönüştüğü anlar için özel bir teklif” sloganıyla, etkinlik süresince sizlerin beğenisine sunuluyor.

Markanın Türkiye’deki ilk kiosk’u olan Palladium AVM Mövenpick® Kiosk’ta Mövenpick®’in tüm dondurma çeşitlerini deneyebileceğiniz gibi Sufle, Elmalı Pay, Brownie, Cheesecake gibi tatlıların da tadına varabilirsiniz. Fransa’dan özel olarak ithal edilen krep hamuruyla hazırlanan tatlı ve tuzlu krep çeşitleri, waffle çeşitleri, Banana Split, Romanoff gibi dondurma kupları, milkshake çeşitleri, soğuk içecekler, Nestlé® çikolatası ve taze meyvelerle hazırlanan çikolata fondü de Mövenpick® Kiosk’un öne çıkan lezzetleri.

Mövenpick® Kiosk’ta dondurma severleri bir başka sürpriz daha bekliyor. Markanın 2011 başında sunduğu 2 yeni lezzet, İsviçre kremasını, frenk üzümü sorbenin kadifemsi dokusuyla buluşturan Blackcurrant & Cream’i ve dünyaca ünlü İsviçre çikolatasının hindistan cevizi parçaları ile mükemmel uyumunu yansıtan Coconut & Swiss Chocolate’ı denemek istiyorsanız Palladium AVM’de bulunan Mövenpick® Kiosk’u ziyaret etmenizi tavsiye ediyoruz.

Adres: Büyükdere Cad. 4 Levent İstanbul
Telefon: 0212 319 29 29
Web: www.moevenpick-hotels.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT