Mua’nın Mobil Ünitesi Şimdi Kanyon’da!

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Mua’nın Mobil Ünitesi Şimdi Kanyon’da!

İstanbul tutkunu Floransalı Elena Pallotta’nın, eşsiz lezzetteki dondurmalarını sunduğu Mua Gelatieri d’Italia, açtığı şubelerinin ardından şimdi de mobil üniteleriyle hizmet veriyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 2, 2012

02.07.2012

İstanbul tutkunu Floransalı Elena Pallotta’nın, eşsiz lezzetteki dondurmalarını sunduğu Mua Gelatieri d’Italia, açtığı şubelerinin ardından şimdi de mobil üniteleriyle hizmet veriyor. İstanbul’da ilk defa uygulamaya geçen mobil üniteler mükemmel lezzetteki dondurmaları her daim ulaşılabilir kılıyor. Mobil ünitelerin ilki Kanyon Alışveriş Merkezi’nde dondurma severler ile buluşuyor.

Aşk ve tutkuyu dondurmada birleştiren Mua’ Gelatieri d’Italia, Yeniköy, Kemerburgaz ve açtığı şubelerinin ardından bir yeniliğe imza atarak mobil ünitelerini uygulamaya koydu. İstanbul dışında da yeni şubeler açarak zincir marka olmayı hedefleyen ve en iyi dondurmayı yaratmak için yalnızca doğal ürünler kullanan Mua’ Gelatieri d’Italia, mobil üniteleriyle mükemmel lezzetteki dondurmalarını İstanbulluların beğenisine sunuyor. İlki Kanyon Alışveriş Merkezi’nin birinci katında hizmet vermeye başlayan mobil ünitelerin ikincisi ise Kuruçeşme’de dondurma severlerle buluşacak. Retro görünümlü mobil üniteler nostalji havası estirirken dondurma yemeyi neşeli hale getiriyor. Mevsim meyveleriyle hazırlanan dondurmalarda çilek, kayısı, karpuz, kavun, vişne, kiraz, şeftali ağızları mest ederken bitter çikolata ve fıstık parçaları da dondurmaları şölene dönüştürüyor.

Mevsim meyvelerinin içine konulmuş dondurmalarıyla hem göze hem de damak tadına hitap eden dondurmaların yaratıcısı Elena Pallotta: “Türk insanı İtalyan Gelato’yu çok sevdi. Her mevsime özel meyvelerle yaptığımız ürünlerimiz adeta bağımlılık yapıyor ve bir defa denedikten sonra vazgeçmek zor oluyor. Yağ seviyesi oranı oldukça düşük olan ve meyvelileri 100-120 kalori, sütlüleri ise 180-200 kalori içeren Mua dondurmaları yaz ayları için ideal bir seçenek sunuyor. Bununla birlikte farklı semtlerde açtığımız şubeler dondurmalarımızın ne kadar çok beğenildiğinin kanıtı oldu. İstanbul’un değişik noktalarına koyduğumuz mobil ünitelerle birlikte her an herkes dondurmalarımızdan yiyebilecek” dedi.

www.muagelato.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT