Newyork’un Efsane Lezzetleri İstanbul’da

Newyork’un Efsane Lezzetleri İstanbul’da

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Newyork’un Efsane Lezzetleri İstanbul’da

NewYork’un ünlü hamburgercisi SHAKE SHACK’den eşsiz bir lezzet daha; Apple Pie Concrete elma tartı ile hazırlanmış yoğun vanilyalı dondurma.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 30, 2014

Dünyanın en lezzetli hamburgerini ‘Yolüstü hamburgercisi’ konsepti ile Türkiye’ye getiren NewYorklu Shake Shack, tatlı severler için menüsüne benzersiz bir tad daha ekledi. Yoğun vanilyalı dondurma eşliğinde elmalı tart ile hazırlanan Apple Pie Concrete (elma tartı ile hazırlanmış yoğun vanilyalı dondurma) Shake Shack’de lezzet tutkunlarını bekliyor.

Newyork’un efsane lezzetleri İstanbul’da…
Yüzde 100 Angus dana etinden yaptığı hamburgerlerle2004‘te New York’ta başladığı hikayesine İstanbul’da devam eden Shake Shack, gurme hamburgerlerin İstanbullular tarafından da sevilmesiyle beraber,kısa zamanda 4 mağazaya ulaştı. Lezzetli hamburgerlerinin yanı sıra hot dog ve custard’larıylada ünlü Shake Shack restoranlarında, klasik tatların dışında İstanbul’a özgü seçeneklere de yer veriliyor.Et sevmeyenler için vejeteryan hamburgerine de yer verilen menüde yemek sonrası vanilya ve çikolatalı yoğun Shack dondurmasından taze hazırlanan lezzetli concrete’lerden mutlaka denemelisiniz.

ABD’li yatırımcı Danny Meyer’in kurduğu Shake Shack, ilk olarak 2004 yılında New York’taki Madison Square Park’ta doğdu. Marka, İstanbul’daki ilk restoranını Mayıs 2013’te İstinyePark Alışveriş Merkezi’nde açtı. Bunu, Ağustos 2013’te Beyoğlu’nda Tünel meydanında açılan ikinci mağazave Mart ayında açılan Acıbadem Akasya AVMileKanyon AVM mağazaları izledi.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT