Öğlen Yemeği Keyfini Cento Per Cento’da Çıkartın

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Öğlen Yemeği Keyfini Cento Per Cento’da Çıkartın

Mekanın hazırladığı özel öğlen mönüsü hem lezzetli hem de sağlıklı... 25-35 fiyat aralığına sahip menü de birçok alternatif bulunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nisan 20, 2012

20.04.2012

Eğlencenin kalbi Nişantaşı’ nda Abdi İpekçi’ de yer alan “cento per cento” yüzde yüz italyan mutfağı ve ruhu ile öğlen yemekleriniz tercih edilen mekanı olmaya devam ediyor.

Eğlencenin merkezi Nişantaşı’ nda bulunan “cento per cento” da yüzde yüz italyan mutfağının taze ve el yapımı yemeklerini öğlen de tadabileceksiniz. Mekanın hazırladığı özel öğlen mönüsü hem lezzetli hem de sağlıklı... 25-35 fiyat aralığına sahip menü de birçok alternatif bulunuyor.

“cento per cento” Öğlen yemeği mönü (25-35 TL fiyat aralığı)

Staracciatella alla romana (tavuk suyu çorba, çırpılmış yumurta) veya Insalata mista con ceci, formaggio di capra e focaccia grigliata (Karışık yeşil salata, nohut, keçi peyniri ve ızagara focaccia) veya Pizza Margarita.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT