Özsüt'ten Özenle Hazırlanan 'Tatlı' Lezzetler

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Özsüt'ten Özenle Hazırlanan 'Tatlı' Lezzetler

73 yıllık lezzet ustası Özsüt, üretiminde özenle seçilmiş taze ve doğal malzemelerin kullanıldığı sütlü tatlılarıyla lezzetin adresi oluyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 23, 2011

23.11.2011

73 yıllık lezzet ustası Özsüt, üretiminde özenle seçilmiş taze ve doğal malzemelerin kullanıldığı sütlü tatlılarıyla lezzetin adresi oluyor.

73 yıllık lezzet ustası Özsüt, üretiminde özenle seçilmiş taze ve doğal malzemelerin kullanıldığı sütlü tatlılarıyla lezzetin adresi oluyor. Özsüt’ün sütlü tatlılarında raf ömrünü uzatmak için hiçbir koruyucu katkı maddesi bulunmuyor. Lezzetleri ve görünümleriyle tüm ailenin bir daha yemek isteyeceği ürünlerden olan Özsüt’ün sütlü tatlıları, tüm bu özellikleriyle keyifli aile sohbetlerine “tatlı” bir dost olarak katılmayı bekliyor.

Sevdikleriniz için lezzetli ve sağlıklı bir tatlı arıyorsanız, Özsüt’ün birbirinden enfes sütlü tatlılarını tercih ederek onlara özel bir armağan verebilirsiniz. Özenle seçilmiş taze ve doğal malzemelerle, Özsüt ustaları tarafından büyük bir titizlikle hazırlanan Özsüt sütlü tatlılarında raf ömrünü uzatmak için herhangi bir koruyucu katkı maddesi kullanılmıyor. Tüm bu özellikleriyle Özsüt, sevdiklerine sağlıklı ve lezzetli bir tatlı almak isteyenlerin imdadına koşuyor. Rengarenk pastalarının yanı sıra sütlü tatlılarında da iddialı olan Özsüt, en “tatlı” adreslerden. Keşkül, kazandibi, tavukgöğsü ve sakızlı muhallebi gibi sütlü tatlıların yanı sıra çikolatadan vazgeçemeyenler için supangle, profiterol, krem şokola gibi çeşitlere de menüsünde yer veren Özsüt’ün sütlü tatlıları, hem çocukların hem de yetişkinlerin en sevdiği ürünlerden. Ayrıca İtalyan klasiği olan “panna cotta” da frambuazlı ve çikolatalı çeşitleriyle Özsüt’ün sütlü tatlıları arasında yer alıyor. Şerbetli tatlı ya da pasta tercih etmeyen tatlı tutkunları, sütün hafif ve rahatlatıcı etkisiyle hazırlanmış sütlü tatlıları tercih edebilirler.

Ailesine ya da dostlarına yemekten sonra küçük bir tatlı molası armağan etmek isteyenler ya da sütlü tatlı hazırlamak için vakti olmayanlar Özsüt’e mutlaka göz gezdirmeliler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT