Özsüt`ün Dondurmalı Pastalarıyla Dondurmanın Tadına Varın

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Özsüt`ün Dondurmalı Pastalarıyla Dondurmanın Tadına Varın

Özsüt, pasta aşıklarını bu defa dondurmayla ödüllendiriyor. Geleneksel tariflerle ve büyük bir özenle ülkemizin en sevilen tatlılarını üreten Özsüt, pastalarını enfes dondurmalarıyla süslüyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 26, 2009

26 Mayıs 2009

Özsüt, geleneksel dondurma lezzetini hiçbir katkı maddesi kullanmadan 1. sınıf malzemelerle üretiyor

Özsüt, pasta aşıklarını bu defa dondurmayla ödüllendiriyor. Geleneksel tariflerle ve büyük bir özenle ülkemizin en sevilen tatlılarını üreten Özsüt, pastalarını enfes dondurmalarıyla süslüyor. Çilekli, çikolatalı ve fıstıklı dondurmalı pastalar bu yaz yüreğinizi ferahlatmaya hazırlanıyor. Üstelik Özsüt’ün bu mükemmel dondurmalı pastalarının tümüne 40 TL, bir dilimine ise yalnızca 7 TL’ye sahip olunabiliyor. Özsüt, geleneksel dondurma lezzetine hiçbir katkı maddesi katmadan ve üretiminde kullandığı süt kalitesi ve yüksek süt oranıyla benzerlerinden ayrılıyor.

Yeni fikir ve kompozisyonlarla piyasadaki pasta seçeneklerine farklılık getirmeyi hedefleyen Özsüt, sunduğu ilkler ve yeniliklerle sektöründe öncülük etmeye devam ediyor. Bu defa pastalarını, lezzetli dondurmalarıyla süsleyerek tatlıseverlere çifte mutluluk yaşatıyor. Çilekli, çikolatalı ve fıstıklı dondurmalı pastalar bu yaz yürekleri ferahlatmaya hazırlanıyor. Böylece Özsüt gerçek dondurma keyfini, ister yalnızca dondurma olarak ister pasta ile dondurmanın bir araya gelmesiyle oluşan mükemmel lezzeti tüketicileriyle buluşturuyor. Üstelik Özsüt’ün bu mükemmel dondurmalı pastalarının tümüne 40 TL, bir dilimine ise yalnızca 7 TL’ye sahip olunabiliyor. Paket servis seçeneğini de düşünen Özsüt, enfes dondurmalı pastasını erimeye yarım saat dayanıklı özel straforların içine koyarak gönderimi gerçekleştiriyor. Böylece yazın serin lezzeti ayağınıza kadar geliyor.

Özsüt’ün en çok vanilyalı, çikolatalı, kaymaklı, çilekli, limonlu ve sakızlı dondurmalarının tercih edildiği dondurma yelpazesine son olarak Amarenalı, cookies ve vişneli çeşitleri de eklenerek toplam 18 çeşite ulaştı. Tüm malzemeleri özenle seçilen ve içeriğinde hiçbir katkı maddesi bulunmayan Özsüt dondurmaları, pastörize edilerek ve en taze mevsim meyveleri kullanılarak üretiliyor. Çikolatalı, çilekli ve fıstıklı dondurmanın pasta ile birleşiminden doğan kusursuz sonuç Özsüt’ün dondurmalı pastaları oluyor.

1938’den bu yana tatlı meraklılarına en güzel lezzetleri sunan Özsüt, ülkemizde hiçbir tatlı zincirinde bulunmayan çeşitlilikte bir ürün yelpazesine sahip bulunuyor. Pastadan sütlü tatlılara, dondurmadan keklere kadar pek çok farklı lezzeti yepyeni bir konseptle sunan Özsüt, üretimini de en sağlıklı koşullarda ve yüksek hijyen standartlarında gerçekleştiriyor. Tüm malzemeleri özenle seçilen Özsüt ürünleri aynı zamanda hafifliğiyle de dikkat çekiyor.

Özsüt Şubeleri için Tıklayın...

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT