Party Box ile Partide Lezzeti Doruğa Çıkarın

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Party Box ile Partide Lezzeti Doruğa Çıkarın

Pizza Hut, evinizde vereceğiniz partiler için lezzetli bir çözüm sunuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 15, 2012

Evinizde vereceğiniz eğlenceli partiler ya da arkadaş buluşmalarınız için mutfakta saatler geçirmenize ve yemek yapmak için yorulmanıza artık gerek yok. Pizza Hut’ın enfes pizza klasiklerinden oluşan Party Box ürünü 6 kişilik ve 10 kişilik seçenekleriyle davetleriniz için lezzetli bir fırsat oluşturuyor.

Pizza Hut, evinizde vereceğiniz partiler için lezzetli bir çözüm sunuyor. Artık partinizde arkadaşlarınıza sunacağınız yemekler için yorulmanıza ve mutfakta saatler geçirmenize gerek yok. Pizza Hut’ın Party Box menüsü sayesinde lezzetli bir akşam yemeğini hiç yorulmadan organize edebilirsiniz. 6 kişinin doyabileceği Party Box paketi 3 adet orta boy pizzadan (klasik pizza çeşitleri) oluşuyor. 10 kişilik Party Box ise 3 adet büyük boy pizzadan (klasik pizza çeşitleri) meydana geliyor.

6 kişilik Party Box 30 TL, 10 kişilik Party Box ise 40 TL fiyatıyla satışa sunuluyor. Sadece evlere servis olarak sunulan Party Box siparişi vermek için tek yapmanız gereken 444 6 555’i aramak ya da www.pizzahut.com.tr’ye tıklamak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT