Pazar Kahvaltısı İçin İdeal Bir Mekan

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Pazar Kahvaltısı İçin İdeal Bir Mekan

Denizin mavisi ile yeşilin birleştiği noktada sizlere merhaba diyen Boğaziçi Paysage Restaurant size bahar kadar sıcak anlar yaşatıyor

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Kasım 13, 2013

Denizin mavisi ile yeşilin birleştiği noktada sizlere merhaba diyen Boğaziçi Paysage Restaurant size bahar kadar sıcak anlar yaşatıyor. Adını oturduğunuz her masadan hakim olabildiğiniz manzaradan alan ,boğaz’a yeşilin tüm tonlarını da katan muhteşem bir manzarada konumlanmış sıcacık bir restaurant. Şehrin içinde ama şehrin gürültüsünden uzak huzur dolu bir Pazar kahvaltısı için ideal bir mekan olan Paysage Restaurant 10.00-14.00 saatleri arasında siz misafirlerine Boğaz'da brunch keyfi seçeneği sunuyor.

Boğaza karşı kurulacak olan,120 çeşit zengin büfesinde yer alan; Beyaz peynir çeşitleri,Van otlu peynir,Erzincan Peynir, kaşar peynir,tulum peynir,siyah zeytin, yeşil zeytin, dana ve tavuk jambon, salam, domates–salatalık, bal, tereyağı, reçel çeşitleri (kayısı,vişne,incir,çilek) kaymak, sosis, patates tava, menemen, omlet, sahanda yumurta alternatifleri (sucuklu, domatesli, sosisli, kaşarlı), kek, açma, poğaça, günün böreği(Su böreği,kol böreği), helva, fındık ezmesi, krep, zeytinyağlı çeşitleri,şakşuka,dolma,tatlı çeşitleri ve limitsiz sıcak içecek & meşrubat ve ekmek çeşitleri seçeneklerden sadece bir kaçı...

Rengine Yeşil ve Maviyi katmış bir Pazar Brunch’ı için vazgeçilmez bir adres olan mekan,yazları da sizleri cennet bahçesinde ağırlamaya devam ediyor..

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Kahvaltılık malzemeler çok iyi ama pazarları özellikle çok gürültülü bir ortam... genel olarak iyi ama.. 7/10
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT