Pazar Keyfi “34”e Katlanıyor

Pazar Keyfi “34”e Katlanıyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Pazar Keyfi “34”e Katlanıyor

34 Restoran, 4 Ekim Pazar gününden itibaren her Pazar 12.00-16.00 saatleri arasında, yepyeni konsepti brunch menüsünü misafirleriyle buluşturuyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ekim 7, 2015

Taksim Meydanı’na ulaşan ağaçlı bulvara birkaç adım mesafede yer alan Grand Hyatt İstanbul, konumu itibariyle şehrin gürültüsünden uzak 34 isimli restoranın brunch menüsüyle, Pazar gününüzü keyifle geçirmenizi sağlıyor. 34 Restoran, 4 Ekim Pazar gününden itibaren her Pazar 12.00-16.00 saatleri arasında, yepyeni konsepti brunch menüsünü misafirleriyle buluşturuyor.

Grand Hyatt Istanbul, pazar günlerinin keyfine daha fazla varmak isteyenleri, 4 Ekim Pazar gününden itibaren her Pazar 12.00-16.00 saatleri arasında, brunch konseptinde hazırladığı özel bir kahvaltı menüsünü deneyimlemeye davet ediyor.

Grand Hyatt İstanbul bünyesindeki 34 isimli restoranın tüm dünya mutfaklarının harmanı ve özel sunumlarla hazırlanan brunch menüsü, heyecan verici bir gastronomik deneyim yaşamak isteyenlere hitap ediyor.

İtalyan Executive Şef Fabio Brambilla’nın yönetiminde Akdeniz ve Türk mutfağı temel alınarak hazırlanan “Güneş’in Mutfağı” (Food under the Sun) konsepti ile hizmet veren 34 Restoran’ın, zengin brunch menüsünde birbirinden özel lezzetler yer alıyor.

Türkiye’nin değişik bölgelerinden 34 farklı peynir çeşidi ve şarküteri ürünleri, mezeler, baş döndüren pasta ve tatlı çeşitleri, dumanı üstünde taze pişen fırın ürünleri ve özel soslarla marine edilen fırın ve ızgara çeşitleri ve taze meyve suları, 34 Restoran’ın brunch menüsünde en dikkat çeken lezzetler olarak sunuluyor. Ayrıca günün her saatinde deniz ürünlerini tercih edenler için, 34 Restoran’ın brunch menüsünde de çok özel deniz ürünleri yer alıyor.

Grand Hyatt İstanbul’daki 34 Restoran’da brunch keyfini, sadece 115 TL ödeyerek yaşayabilirsiniz. Üstelik 0-6 yaş arası çocuklarınıza ücretsiz, 6-12 yaş arası çocuklarınıza da ise yüzde 50 indirimli.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT