Pera Palace Hotel Jumeirah’da Anneler Günü

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Pera Palace Hotel Jumeirah’da Anneler Günü

Annesi için farklı, ayrıcalıklı ve nostaljik bir gün yaşatmak isteyen herkesi, 13 Mayıs Pazar günü 14.00-18.00 saatleri arasında Pera Palace Hotel Jumeirah’nın tangonun ülkemizde ilk yapıldığı eşsiz Grand Pera salonuna bekliyoruz.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mayıs 10, 2012

09.05.2012

Anneler Günü 2012

Danslı çay saati, Anneler Günü için Pera Palace Hotel’de , Jumeirah ile geri geliyor

Bahar aylarının en güzel simgelerinden biri olan Anneler Günü, 13 Mayıs Pazar günü Pera Palace Hotel, Jumeirah’ta çok özel kutlanacak. İstanbul’da tangonun ilk yapıldığı yerde, Grand Pera Salonu’da canlı piyano melodileri eşliğinde tango performansıyla taçlanacak olan geleneksel çay saati, en az 4 kişiden oluşan ailelerde bir anneye hediye edilecek.

‘Pera Palace Hotel Jumeirah, mayıs ayının ikinci pazar günü kutlanacak olan Anneler Günü’nde tüm anneleri aileleriyle birlikte ‘danslı çay saatine’ davet ediyor. Eski İstanbul dönemlerinin unutulmayan çay saati geleneğini aksatmadan sürdüren Pera Palace Hotel, Jumeirah; 13 Mayıs Pazar Anneler Günü’nde saat 14.00-18.00 arasında düzenlenecek çay saati için çok özel bir de sürpriz hazırladı.

Açıldığı günden bu yana kendi öz değerlerine sahip çıkan ve kaybolan değerleri günümüzde yaşatmayı misyon edinen Pera Palace Hotel, Jumeirah; canlı piyano müziği eşliğinde gerçekleşecek unutulmaz tango performansı ile, bu anlamlı günü tüm konukları için unutulmaz kılacak.

Annesi için farklı, ayrıcalıklı ve nostaljik bir gün yaşatmak isteyen herkesi, 13 Mayıs Pazar günü 14.00-18.00 saatleri arasında Pera Palace Hotel Jumeirah’nın tangonun ülkemizde ilk yapıldığı eşsiz Grand Pera salonuna bekliyoruz.

Lezzetli tatlarla donatılan ve kişi başı 69 TL olan çay saati, en az 4 kişilik ailelerde, bir anneye Pera Palace Hotel, Jumeirah’ın Anneler Günü armağanı olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT