Piola, Yenilenen Menüsüyle Müdavimlerini Bekliyor

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Piola, Yenilenen Menüsüyle Müdavimlerini Bekliyor

İtalyan mutfağının vazgeçilmez mekânı Piola, birbirinden özel yemek alternatifleri ve yenilenen menüsüyle, misafirlerini lezzet yolculuğuna davet ediyor.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Temmuz 22, 2011

22.07.2011

İtalyan mutfağının vazgeçilmez mekânı Piola, birbirinden özel yemek alternatifleri ve yenilenen menüsüyle, misafirlerini lezzet yolculuğuna davet ediyor.

Piola, sade, modern atmosferi, eşsiz İtalyan lezzetleri ile fark yaratıyor. Yazın keyfini yeni lezzetleriyle misafirlerine sunan Piola’da, geleneksel pizzaların yanı sıra ev yapımı hamurla odun fırınında pişirilerek hazırlanan pizzalar, İtalyan makarnaları ve salata çeşitleri bulunuyor.

Piola’nın yenilenen menüsünde yer alan, bonfile dilimleriyle hazırlanan yazın en hafif salatası “Calvino”, makarna sevenlerin vazgeçemeyeceği mantar, krema ve Grana Padano peynirli “Pappardelle Cortina”, limon ile sote edilen ve kereviz püresi, mantar ve kuşkonmaz ile servis edilen tavuk göğsü “Pollo Piola”, acı İtalyan salamı ile hazırlanan Napoli tarzı pizza “Pompei”, kabak, ceviz ve dereotunun eşsiz birleşimiyle hazırlanan pizza “Beyrut” ve yazın vazgeçilmez lezzeti vanilyalı dondurma ile doldurulmuş krema topları üzerine, ev yapımı sıcak çikolata sosu ile sunulan “Profiteroles”, sizleri yazın keyfini çıkarmaya davet ediyor.

Piola, en taze yerel ürünleri kullanarak hazırladığı zengin menüsünün yanı sıra, şık ve ferah atmosferi, günün yorgunluğunu unutturacak kokteylleri ve kişiselleştirilmiş servisi ile buluşma noktanız olacak.

PIOLA ile ilgili detaylı bilgiye http://www.facebook.com/piolaistanbul ve www.piola.it ve adreslerinden ulaşabilirsiniz.

Piola İstanbul
Adres: Point Hotel Barbaros, Yıldız Posta Cad. No:29 Esentepe İstanbul
Telefon: 0212 337 30 70

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT