PiPa Trio’dan Paket Servis Müjdesi

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri PiPa Trio’dan Paket Servis Müjdesi

Siz de iyi yemekler ile keyif yapmak istiyorsanız PiPa Trio’ ya 0216 324 21 73 numaralı telefondan siparişlerinizi verebilirsiniz

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kasım 19, 2013

Ataşehir’ deki şubesiyle de müdavimlerine kavuşan, Napoli mutfağından örnekler sunan ve kendine özgü kokteylleriyle de dikkatleri çeken PiPa Trio şimdi paket servis hizmetiyle lezzeti evinize ve iş yerinize getiriyor!

Gerçek Napolitan denilince akla ilk gelen, İstanbul’ un en gözde mekanlarından yeni jenerasyon İtalyan restaurantı PiPa Trio, hazırladığı paket servis mönüsüyle her gün 12:00 – 23:00 saatleri arasında lezzeti sizlerle buluşturuyor.

Evinden veya iş yerinden çıkmadan lezzete kavuşmak isteyenler için PiPa Trio özel olarak hazırladığı paket servis mönüsüyle müdavimlerine lezzet şöleni sunuyor.

Siz de iyi yemekler ile keyif yapmak istiyorsanız PiPa Trio’ ya 0216 324 21 73 numaralı telefondan siparişlerinizi verebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT