Pizza Hut Lezzeti ile Kendinizi İtalya’da Hissedin

Yeme İçme Yeme İçme Haberleri Pizza Hut Lezzeti ile Kendinizi İtalya’da Hissedin

Pizza Hut’ın menüsüne göz gezdirin, seçiminizi yapın ve tüm sevdiklerinizle birlikte lezzetin tadına varın…

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haziran 19, 2012

19.06.2012

Pizza Hut, İtalyan lezzetlerini sofranıza getiriyor. Pizza Hut’ın, İtalyan mutfağından ilham alarak hazırladığı Sicilya, Napoli, Floransa, Yeni Perfetto Turco ve Quattro Formaggi adını taşıyan pizzaları lezzetleriyle sizi adeta İtalya’ya götürecek.

Pizza Hut’ın, İtalyan tarzı ince hamurla hazırlanan Sicilya, Napoli, Floransa, Yeni Perfetto Turco ve Quattro Formaggi adını taşıyan pizzaları çok özel bir lezzet deneyimi yaşatıyor. Bu 5 farklı pizza ile İtalyan mutfağının eşsiz pizza lezzetini sofranıza taşıyabilirsiniz.

Pizza Hut’ın Sicilya adını taşıyan pizzası mozzarella peyniri, jalapeno, siyah zeytin ve salamla hazırlanıyor. Napoli ismindeki pizzada ise mozzarella peyniri, pesto sos, tavuk, mantar ve cherry domates yer alıyor. Floransa ismindeki pizza ise, ince hamurun üzerinde mozzarella peyniri, ızgara kabak, kırmızı biber, yeşil biber, tatlı mısır ve cherry domatesten oluşuyor. Mozzarella peyniri, sucuk, siyah zeytin, soğan, kırmızı taze biber ve jalapenodan oluşan Yeni Perfetto Turco ve 4 farklı peynirle hazırlanan Quattro Formaggi de Pizza Hut’ta lezzet tutkunlarını bekliyor.

İtalyan mutfağından ilham alınarak hazırlanmış bu 5 pizzadan size en uygun olanını seçin ve Pizza Hut’ın rahat atmosferinde bu lezzetli deneyimin tadını çıkarın. İtalyan lezzetlerini evinizin sofrasında tercih etmek isterseniz tek yapmanız gereken 444 6 555’i aramak ya da www.pizzahut.com.tr’ye tıklamak.

Pizza Hut’ın menüsüne göz gezdirin, seçiminizi yapın ve tüm sevdiklerinizle birlikte lezzetin tadına varın…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Kafe Bar Restoran Haberler Yemek Tarifleri Popüler Mekanlar Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT